Az Nvidia legújabb drivere komoly problémákat okoz a Modern Warfare 2-ben

Az Nvidia legújabb drivere komoly problémákat okoz a Modern Warfare 2-ben

Dolgoznak már egy hotfixen, de egyelőre érdemes kerülni az 526.47-es illesztőprogramot.

Ha valaki még nem töltötte le és frissítette a rendszerét a legújabb Nvidia grafikus driverrel, akkor annak talán érdemes egyelőre elnapolnia ezt a dolgot. Az Nvidia ugyanis elismerte, hogy van egy olyan hiba az illesztőprogramban, amely a Call of Duty: Modern Warfare 2 összeomlását okozza. Nem jött jókor ez a dolog, hiszen a játék tarol és imádják a rajongók.

Legelőször erre a problémára a Beenox, a Modern Warfare 2 PC-s verziójának vezető stúdiója hívta fel a figyelmet, mivel stabilitási gondot észleltek a Call of Duty MWII-ben a 526.47-es NVIDIA illesztőprogramjának feltelepítését követően. Ezért a stúdió egyelőre azt javasolja, hogy aki csak teheti tartsa meg az 516.59 vagy 522.25 drivereket.

Az Nvidia később a PC Gamernek küldött e-mailben szintén megerősítette a problémát.

„Igen, eljutott hozzánk a probléma forrása a játékkal kapcsolatban, éppen ezért már dolgozunk a gyorsjavításon. Kifejezetten ez volt az oka annak, hogy a legújabb Game Ready Driverünket nem népszerűsítették vagy ajánlották ehhez a címhez.”

Ironikus módon voltak jó néhányan olyanok, akik már korábban is tapasztaltak furcsaságokat a játékban, ezért telepítették az október 27-én kiadott új drivert, hátha az megoldást kínált volna számukra. Aztán kiderült, hogy csak még nagyobb galibát okozott az 526.47-es illesztőprogram, szóval jelenleg tényleg nem érdemes feltelepíteni senkinek, ha a CoD új részét szeretné nyúzni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!