A CoD: Modern Warfare II minden elődje rekordját földbe tiporta Steamen

A CoD: Modern Warfare II minden elődje rekordját földbe tiporta Steamen

Rögtön rekorddöntéssel kezdett a legújabb Call of Duty játék.

Hatalmas felhajtás övezi a pár napja megjelent Call of Duty: Modern Warfare 2-t, hiszen szinte mindent magába foglal, amire egy CoD játékos vágyhat. Felújítva, de találkozhatunk a régi pályákkal, belevethetjük magunkat a Battle Royale módba a Warzone 2.0-val, van TPS mód és még sorolhatnám.

Ennek megfelelően rengetegen lecsaptak rá már az első nap, és annak ellenére, hogy busás ára van 69,99 dollár –, minden korábbi elődje rekordját megsemmisítette Steamen.

Az eddigi Steames rekordtartó a Black Ops volt a maga 118 593 egyidejű játékosával, de a Modern Warfare 2 238 522 harcost tudhatott egyszerre a magáénak, ami enyhén szólva is dúrván lenyomta az eddigi aranyérmest. Azt azért ne felejtsük el, hogy az utóbbi Call of Duty játékok nem voltak elérhetőek Steamen, így a 2017 utáni részekkel nincsen összehasonlítási alapunk. Legutoljára a CoD: World War 2-vel találkozhattunk itt, aminek a rekordja csupán 56 627 egyidejű játékos volt.

Reméljük, hogy az Activisionnak sikerül fenntartani hosszútávon a kezdeti nagy érdeklődést, hisz a folyamatosan érkező új tartalmakkal sok éven át a csúcson maradhat az MW2.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked, hogy tetszik az MW2?

  • 40 %
  • 0 %
  • 20 %
  • 0 %
  • 40 %