Minden, amit a Call of Duty Modern Warfare 2-ről tudni érdemes

Kipróbálod majd az MW2-t? Téged meggyőzött a játék vagy nem vagy igazán szerelmes a Call of Duty játékokba?

A Vanguard és a Black Ops Cold War sem aratott osztatlan sikert a játékosok körében, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legutóbbi sikeres Call of Duty a 2019-es Modern Warfare volt, ami önmagában is remekül megállta és megállja még mindig a helyét, ráadásul arra épült aztán a 2020-ban megjelent Warzone is. Ezt a sikert akarja most megismételni az Infinity Ward a folytatással, a Modern Warfare 2-vel és persze a Warzone 2.0-val!

Nem lesz egyszerű menet, de az eddigi infók tükrében jó eséllyel pályázik az MW2 az eddigi legjobb, legkomplexebb és legélvezetesebb Call of Duty játék címére. A fejlesztők szépen eddig szépen lassan csepegtették az infókat a játékról - miközben a Sony továbbra sem biztos benne, hogy a Microsoft nem teszi majd exkluzívvá a szériát - tegnap azonban megjött a cunami, a Call of Duty Next során megjött az információ áradat.

Nincs már messze a játék megjelenése, ezért úgy gondoltuk hasznos lehet, ha összegyűjtünk minden fontos információt a közelgő Call of Duty Modern Warfare 2-ről.

Kipróbáltuk a bétát

Minket megvett kilóra az MW2 bétája, de azért lenne min javítania a fejlesztőknek. Öt pontban szedtük össze azt, hogy miben kellene fejlődnie a játéknak.

Visszatérhetnek a múlt klasszikus pályái?

Izgalmas pletykák érkeztek a játék pályáit illetően. A bétában még csak maroknyit próbálhattunk ki, de ha hihetünk a forrásoknak, a fejlesztők akár 2003-as pályákat is elénk tehetnek majd, persze felújított változatban.

Már a bétában is sok a csaló

Minden platformon kipróbálható volt már a játék, de sajnos mindenhol megjelentek a csalók is.

Fut a játék videokártya nélkül is?

Nem vészes a játék gépigénye, sőt, egészen baráti! Az igazán minimalisták azonban akár VGA nélkül is játszhatnak.

Óriási siker a béta!

A béta jött, látott és győzött! Az MW2 bétája az eddigi legsikeresebb Call of Duty próbakör volt.

Megjelenés és platformok

Szerencsére, itt már nem kell találgatnunk. A játék október 28-án érkezik, méghozzá PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és persze PC-re is!

Árak

Minden platformon két digitális kiadásban lesz elérhető a játék. Az alap csomagon túl és Vault Edition is várja majd a CoD-őrültetek, bár a megszokottól azért magasabb áron, sajnos már az alap kiadás sem 60 euró.

A kampány

Az MW2 közvetlen folytatása lesz a 2019-es Modern Warfare-nek, egészen pontosan 3 évvel járunk azután, hogy Captain Price leült Kate Laswell elé, hogy közösen találjanak valamiylyn megoldást a Victor Zakhaev jelentette veszélyre. A történet folytatódni fog, visszatér a 141-es Task Force és az ígéretek szerint egy jóval nyomasztóbb és elgondolkodtatóbb sztoriban lesz majd részünk. Kíváncsian várjuk!

A multi

Persze a legtöbb játékos úgyis a multira fog figyelni. Az fogja életben tartani a játékot hosszú évekig, nem a kampány. Ezen a téren persze meglesznek a szokásos játékmódok, rengeteg pálya, köztük klasszikus mapok és teljesen új helyszínek is, átalakul és tovább fejlődik a Gunsmith, de arra kíváncsiak leszünk, hogy miként működik majd az új funkció, amivel akár egy tetőről függeszkedve is lőhetünk majd. Minden adott, hogy a CoD MW2 sikeres legyen, reméljük az Infinity Ward nem hibádzik majd bele.

Warzone 2.0

Ahogy anno a Warzone is az MW kvázi mellékterméke volt, úgy az MW2 mellé is dukál a Warzone 2.0. Ezt a napokban be is mutatták, részletesebben itt olvashattok róla.

A Forma-1 és a Call of Duty

A pletykák szerint az összes klasszikus MW2 map visszatérhet majd felújított formában, ami pedig még ennél is izgalmasabb, az a Forma-1 ihlette helyszín. Hogy miért és hogyan dolgozza ezt fel a CoD, arról itt találtok extra információkat.

A béta

Szerencsére nem kell már sokat várnunk, hogy kipróbáljuk a játékot. A PS5-ös előrendelők már akár most is bétázhatnak, az Xboxosz játékosok és a PC-s tábor pedig jövő héten repülhet rá a bétára, amiről minden lényeges információt itt találsz, a szükséges gépigényt pedig itt.

TPS mód

Nem csalás, nem ámítás, a pletykák beigazolódtak. Az MW2-ben TPS-es játékmód is lesz, ami így hirtelen elég hihetetlennek tűnik, mégis igaz!

Csalók milliói

Sajnos a Vanguard és a Warzone is szenved a sok-sok csalótól. Tényleg rengeteg a cheater a CoD-szervereken, de ha minden jól megy, még erre is találhatnak megoldást az MW2-ben és a Warzone 2.0-ban is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!