Már a Call of Duty: MW2 bétája is hemzseg a csalóktól

Már a Call of Duty: MW2 bétája is hemzseg a csalóktól

Úgy látszik, minden intézkedés ellenére a csalóktól nem szabadulunk meg.

Hiába az Infinity Ward törekvése, hiába a RICOCHET védelem, úgy tűnik a csalók ki tudják játszani a rendszert. Sokan legalábbis erről számoltak be, amikor a hamarosan érkező Call of Duty: Modern Warfare 2 bétatesztjén vettek részt. Lassan véget ér a tesztelés időszaka, így le lehet már vonni néhány következtetést.

A csalók is rávetették magukat az október 28-án érkező MW2-re, hogy tönkre tegyék a tisztességes játékosok élményét, és elrontsák a tesztelés eredményét. Persze inkább a tesztidőszakban derüljön ki, hol sérülékeny a rendszer.  Természetesen a fejlesztő Infinity Ward tisztában van a problémával, és azt mondja, hamarosan elkezd intézkedni, hogy mindannyian úgy élvezhessük a programot, ahogy megérdemeljük. „Holnaptól élőben kezdünk el fellépni a béta meccseken a csalók és hackerek ellen" – tweetelte az Infinity Ward vasárnap.

Arról nincs konkrétum, hogy mi lesz ez az élő akció, de várhatóan sok bant kiosztanak, és befoltozzák a réseket a pajzson. A lövöldözős játékok legmegszokottabb csalásaival kell felvenni a harcot, elsősorban a wall hackek és az aimhackek keserítették meg a játékosok életét. Továbbra sem tudom megérteni, mi jó ezekben, teljesen elveszik az élvezetet, és elképzelni sem tudom, hogy lehet örülni ilyen sikernek. Igazából nem is akarom. Reméljük a végleges játék során a RICOCHET elégséges védelmet nyújt ahhoz, hogy ne legyen általános a csalók elleni szenvedés. A rendszer szerveroldali eszközöket használ a különböző játékanalitikák megfigyelésére és a csalásokat és egyéb hackeket használó fiókok azonosítására. Ez jelenleg a Vanguard és a Warzone esetében működik, és a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2-ben is alkalmazni fogják.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál a nyílt bétával?

  • 17 %
  • 83 %