Továbbfejlesztett csalásvédelemmel készül az Activision az új CoD-játékokban

Továbbfejlesztett csalásvédelemmel készül az Activision az új CoD-játékokban

Sikerül bevinnie az Activisionnek az utolsó ütést?

Egy háborús övezetben sokféle ellenséggel találkozhatunk, de a legveszedelmesebbet úgy hívják: csalók. Gátlástalanok, mindenhol ott vannak, és nem egyszerű tenni ellenük. Azonban a legtöbb fejlesztő megpróbálja több-kevesebb sikerrel felvenni a kesztűt velük. Szükség is van erre, ugyanis a Warzone-ban ismét megszaporodtak a csalókkal kapcsolatos panaszok. A gond nem újdonság, már a játék indulása óta ez egy nagy probléma volt.

Végül 2021 októberében az Activision bejelentette a Ricochet anti-cheat rendszer elindítását, a frusztrált játékosok pedig abban reménykedtek, hogy ez végre véget vet az akkoriban végtelennek tűnő hacker-hadnak. Bár a probléma jelentősen javult, és a csalók száma jelentősen csökkent, a Call of Duty battle royale-ban ez a probléma sosem szűnt meg teljesen.

A Modern Warfare 2 és a Warzone 2 megjelenésével azonban az Activision még inkább meg akarja nehezíteni a csalók dolgát. Éppen ezért az Activision a COD Next eseményen kifejtette: „A Team RICOCHET a csapatainkkal együtt azon dolgozott, hogy egy továbbfejlesztett és tökéletesített csalás elleni rendszert hozzon a Modern Warfare II-be, új funkciókkal a játék védelme érdekében." Először fordul elő, hogy a RICOCHET Anti-Cheat a megjelenéskor része lesz a játéknak, illetve játékoknak, ugyanis ez a rendszer védi majd a Modern Warfare II és a Warzone 2.0 felhasználóit is.

Szerinted sikerrel járnak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted sikeresen felveszik a harcot a csalókkal szemben?

  • 20 %
  • 80 %