Kiszivárgott a CoD: Warzone 2 megjelenési dátuma

Kiszivárgott a CoD: Warzone 2 megjelenési dátuma

A Warzone 2-t vagy a Modern Warfare 2-t várod jobban?

Az már korábban kiderült, hogy a rendkívül népszerű battle royale játék, a Call of Duty Warzone idén kap egy folytatást, sőt már teljes pályák kiszivárogtak, de ennek ellenére még mindig sok rejtély övezi a címet, az Activision nem sok értesülést erősített eddig meg.

Most azonban kiszivárgott az Activision egy belsős dokumentuma, amely több játék megjelenési dátumát is tartalmazza. A kép aztán elkezdett keringeni a közösségi médiában. Ezen helyet kapott az Activision és a Blizzard Entertainment több címe is, például a Call of Duty, a World of Warcraft, az Overwatch és a Diablo is.

A dokumentumon feltűnik a Modern Warfare 2 Cortez néven, alatta pedig az látható, hogy november 16-án érkezik a Call of Duty: Warzone 2 is! Ezen kívül lehullt a lepel két Blizzard-játékról is, a Dragonflight november 28-án startol, a Diabló IV-et pedig december 8-tól lehet elővásárolni.

Természetesen ezek nem hivatalos adatok, így még változhatnak, de már nagyon várjuk a rajongókkal együtt, hogy még több információt megtudjunk a közelgő megjelenésekről.

Te melyik játékot várod a legjobban a listáról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod a Warzone 2-t?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %