Az Infinity Ward bejelentette a Call of Duty: Modern Warfare 2 megjelenési dátumát

Az Infinity Ward bejelentette a Call of Duty: Modern Warfare 2 megjelenési dátumát

A stúdió pár héten belül ráadásul játékmenet videóval is jelentkezik. 

Az Activision Blizzard még év elején jelentette be, hogy készül a Call of Duty: Warzone 2 és a széria egyik legsikeresebb darabjának számító Modern Warfare 2 remake-je. A két játékot a legendás Infinity Ward készíti és iparági pletykák szerint szorosan összefonódnak, továbbá olyan legendás pályák is visszatérnek majd, mint a Highrise, a Quarry, továbbá a Terminal

Azt már korábban is sejteni lehetett, hogy a Modern Warfare 2 előreláthatólag ősszel érkezik, nemrég azonban a stúdió közzétett egy hangulatos kis promóciós videót, melyben felfedték a végső megjelenési dátumot. A játék előreláthatólag 2022. október 28-án érkezik és a 2019-es Modern Warfare idővonalát viszi tovább, így újra feltűnik John Price százados és John „Soap" MacTavish, továbbá Kyle „Gaz" Garrick és a közönségkedvenc Simon „Ghost" Riley is a főszereplők közt lesz. Reméljük utóbbi karakter nem végzi úgy, mint az eredeti játék Loose Ends küldetésében. 

Érdekesség, hogy a stáblistában az új karakternek számító Alejandro Vargas is szerepel, aki a mexikói fegyveres erők ezredese, így benne van a pakliban, hogy a korábban kiszivárgott pletyka, miszerint a kampány során a dél-amerikai drogkartellek ellen kell majd megküzdenünk. A következő dátum, amire érdemes odafigyelni, az június 8., ekkor érkezik ugyanis további információ a projektről és abban bízunk, hogy már játékmenettel is előrukkolnak majd az Infinity Ward munkatársai. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te meg fogod venni az új Modern Warfare 2-t?

  • 0 %
  • 0 %
  • 100 %