Hirdetés

5 sarkalatos pont, amiben fejlődnie kell a Call of Duty Modern Warfare 2-nek

Elég ütős volt az MW2 béta, de azért lenne min csiszolnia a fejlesztőknek.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Múlt hét hétvégén már a PC-s tábor is kipróbálhatta az új CoD-ot, a Modern Warfare 2-t. Én, mint veterán Battlefield rajongó sosem voltam igazán CoD-szerelmes, de most nagyon elkapott a játék. Ehhez talán az is kellett, hogy a BF2042 óriási csalódás legyen, de maga az MW2 is végre egy izgalmas játék képét mutatta, amit nem láttam sem a Vanguard, sem a Black Ops Cold War esetében.

Szombaton és vasárnap erősen rá is feküdtünk az MW2 bétára Maros "leskisson" Gergő barátommal, akit az esport1tv CS:GO-közvetítéseiből ismerhettek. Mindkettőnket megnyert magának a játék, de azért vannak olyan hibák, amiket jó lenne ha javítanának még a megjelenés előtt. Mivel még csak a bétánál tartunk, reméljük, hogy a fejlesztők figyelnek is ezekre a visszajelzésekre és október 28-ra, a játék megjelenésére már minden jobb lesz.

A Dead Silence

Gyakorlatilag a bétában nincs értelme a Call of Duty egyik legjobb és legnépszerűbb perkjének. A korábbi részekben, a Dead Silence használatával teljesen hangtalanul szaladhattunk a pályán, óriási előnyt szerezve ezzel. Ez nincs másként most sem, ám a perk aktiválása ezúttal kapott egy animációt, ami időveszteséget jelent, ráadásul éles hanggal is jár a DS használata. Ezzel inkább felhívjuk magunkra a figyelmet, mintsem eltereljük. Reméljük, hogy ezt a megjelenésre átgondolják és átalakítják.

A menü

Nem látványos és nem egyszerű. Leginkább így lehet összefoglalni azt a menürendszert, amit a bétában kaptunk. Egyszerűen csúnya volt és feleslegesen bonyolult, a végleges játékba reméljük, hogy valami sokkal mutatósabb és sokkal könnyebben használható rendszer kerül majd be.

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!