Hirdetés

Minden várakozást felülmúlt a CoD: Modern Warfare 2 nyílt bétatesztje

Már csak egy hónap, és a végleges játékba vethetjük bele magunkat.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A Modern Warfare 2 nyílt bétája szeptember 26-án zárult. A két különálló hétvégén átívelő teszt bőséges időt biztosított a játékosoknak, hogy kipróbálják a CoD új részét, amely október 28-án jelenik meg.

A csalók jelentette gondok ellenére hihetetlen nagy érdeklődés övezte a bétát, óriási sikere volt, sosem vettek még részt ennyien egy CoD-bétán, legalábbis erről számoltak be hivatalos Twitter-csatornájukon.

Nem közöltek konkrét számokat, de a fejlesztők azt állították, hogy a béta a franchise történetében a legtöbb órát pörgött, a legtöbb játékost vonzotta és a legtöbb meccset játszották az esemény során. Sikerét jól jelzi az is, hogy a Steam Charts élére került a második hétvégén. Az előzmények tekintetében nem meglepő a népszerűség: a Modern Warfare 2019 tartja a trónt, mint minden idők legkelendőbb CoD-játéka, amely átlépte a 30 millió eladott példányt. A Modern Warfare 2 már csak a bétaszámok alapján is képes lehet felülmúlni ezt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te részt vettél a teszten?

  • 100 %
  • 0 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!