MW2: Visszatérhetnek a Call of Duty széria legjobb pályái

MW2: Visszatérhetnek a Call of Duty széria legjobb pályái

Te kipróbáltad a bétát? Hogy tetszik az új CoD?

Október 28-án érkezik az új Call of Duty Modern Warfare 2, amit már ki is próbálhattunk. A béta jött, látott és megvett minket kilóra, még akkor is, ha azért akadtak hibák a játékban, melyeket illő lenne javítaniuk. Tárt karokkal várjuk a programot, melyhez tegnap megérkezett a sztorira koncentráló, meglehetősen látványos launch trailer is.

Sőt, a napokban egy érdekes és izgalmas pletyka is szárnyra kapott. A bétában nem sok pálya volt még játszható, de ez a játék akkori állapotát tekintve teljesen elfogadható volt. A végleges megjelenésre azonban jóval több pályával kell előálljanak, de ha hihetünk a legfrissebb szivárgásoknak, ezzel nem lesz gond.

TheGhostOfHope névre hallgató forrás szerint az Infinity Ward DLC-ben tervezi majd bővíteni a játék pályáinak sorát. Állítása szerint egészen combos csomagot állítanak majd össze, melyben benne lesz a 2009-es MW2 csaknem összes pályája felújított változatban, sőt, állítólag a fejlesztők messzebbre is visszanyúlnak majd és a teljes CoD-széria legjobb pályáit válogatják majd össze.

Reméljük igaza lesz és az új MW2 valóban hemzsegni fog a jobbnál jobb pályáktól. A Call of Duty Modern Warfare 2 október 28-án érkezik a játékosokhoz, PC-re, PS4-re, PS5, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.