Lebukhatott a 2025-ös Call of Duty

Akkor most mi is az igazság?

Elég érdekes ellentmondásba kerültek bennfentes újságírók a 2025-re tervezett Call of Duty kapcsán. Először Ralph Valve írt arról, hogy a Sledgehammer Games elkezdett dolgozni az Advanced Warfare 2-n, azonban nem sokkal később érkezett is a cáfolat. Hol lehet az igazság?

Kezdjük az elején. Ralph Valve arról számolt be, hogy A Sledgehammer Games célja, hogy eltávolodjon a világháborús lövöldözős játékoktól, és helyette visszatérjen a jövő csataterére, bevezetve az Advanced Warfare korszakát az immár egységes IW 9.0 motoron. Mivel a CoD: Vanguard nem lett sikertörténet, nincs értelme azt folytatni, így a csapatnak valami új fele kellett elindulnia. Itt jött képbe az Advanced Warfare, szeretne a stúdió visszatérni egy gyorsabb tempójú sci-fi shooterhez. Kérdés, a 2016-os Infinite Warfare fogadtatásából kiindulva ez mennyire jó ötlet. Az AW folytatását egyébként 2025-re tervezték.

Itt jött a csavar. Ugyanis CharlieIntel is közzétett egy posztot Twitteren, miszerint ő semmiféle Advanced Warfare-projektről nem hallott a Sledgehammer Games háza táján, állítsanak bármit is a pletykák. Az biztosnak tűnik, hogy a stúdió már dolgozik valami újdonságon, de hogy min, azt teljes homály fedi.

Reméljük hamarosan több információt tudunk meg arról, mi várható CoD-fronton a jövőben, mert a jelenlegi pletykák alapján bármi elképzelhető, de még annak ellenkezője is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod az idén megjelenő CoD-okat?

  • 13 %
  • 88 %