Minden, amit tegnap bejelentettek a Warzone 2.0 kapcsán

Minden, amit tegnap bejelentettek a Warzone 2.0 kapcsán

Megjelenési dátum, pályák és mechanikák is szóba kerültek.

A Call of Duty: Warzone folytatása a Call of Duty Next során több leleplezést is kapott. Amennyiben már alig tudsz egyhelyben maradni, annyira várod a játékot, akkor jó hírekkel szolgálhatunk. Az Infinity Ward megerősítette, hogy a Warzone 2.0 november 16-án fog megjelenni. A fejlesztő úgy jellemezte a címet, hogy egy teljesen új és ingyenesen játszható battle royale élményt kapunk. De mi mást tudtunk még meg?

Természetesen nem maradnak el az új pályák sem, hogy ne fulladjon unalomba a lövöldözés. A Call of Duty: Warzone 2.0 új térképe az Al Mazrah nevet kapta, és Nyugat-Ázsia egy kitalált régiójának sivatagjában játszódik. A játék egy vadonatúj körmechanikát fog tartalmazni az Al Mazrah-hoz, amelyben több kör jelenik meg és változtatja meg a végjáték forgatókönyvét. Az új pálya egy megújult "Gulag 2.0"-t is tartalmazni fog, ahol a játékosoknak a szokásos 1v1 aréna helyett 2v2-ben kell megküzdeniük. 

Az Al Mazrah egy új AI frakciót is tartalmazni fog. A fejlesztők szerint ennek az a célja, hogy hogy nagyobb tétet és realisztikusabb harcokat biztosítson a Warzone élményhez. Ez csak egy része annak, hogy az Infinity Ward a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2.0-ban újonnan alkalmazza a fejlett mesterséges intelligenciát, amiről a fejlesztő korábban úgy beszélt, hogy célja élethű ellenségek és barátok létrehozása, akik dinamikusan reagálnak a játékos döntéseire. A másik nagy bejelentés az volt, hogy a DMZ mód a Warzone 2.0 megjelenésekor a játékban lesz. 

A Call of Duty: Warzone 2.0 november 16-án jelenik meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PC-re.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a Warzone 2-t?

  • 33 %
  • 67 %
Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.