Az összes klasszikus MW2 pálya visszatérhet a felújított kiadásban

Az összes klasszikus MW2 pálya visszatérhet a felújított kiadásban

Egyre jobbnak tűnik ez a felújított MW2 és szerencsére már nem is kell rá sokat várnunk.

Jó lenne már egy izgalmas és hosszú életű Call of Duty, nem egy olyan, ami két hétig érdekes, aztán mindenki rájön, hogy ez igazából unalmas, önismétlő és semmi kihívás sincs benne. Igen, rád gondolok éppen kedves Vanguard.

Szerencsére az MW2 remake képében megkaphatjuk azt a CoD-ot, amire évek óta várunk. Az első Modern Warfare után végre felújított kiadást kap az MW2 is, amiben nem csak az eredeti játékot építik újjá az alapoktól, de teljesen új tartalmakat is kap majd.

Nincs már messze a megjelenés, sőt, lassan indulnak a különböző béták is, melyek során már kipróbálhatjuk majd a játékot. Persze a béta maroknyi tartalomba enged majd csak belekóstolni, arra ne is számítsunk, hogy az összes klasszikus MW2 pálya már játszható lesz a béták alatt.

Mert bizony a legfrissebb pletykák szerint az MW2 nem szűkölködik majd pályákból. Az újak mellett a régi klasszikusok is helyet kaphatnak majd a programban, legalábbis egy friss leak szerint az eredeti MW2 mind a 14 pálya szerepel majd a remake-ben.

A Call of Duty Modern Warfare 2 remake október 28-án érkezik majd PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PS4-re és PS5-re. Addig is szavazzátok meg, hogy szerintetek melyik a legrosszabb CoD!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.