FIFA 23: Íme a hetedik Team of the Week!

FIFA 23: Íme a hetedik Team of the Week!

Mané személyében 90-es OVR ratingű lapot is nyithatunk!

Folyamatosan érkeznek a különböző promóciók, a hozzájuk tartozó fejlesztések és különleges lapok, pörög az RTTK, az OTW, az Out of Position, nemrég ért véget a Rulebreakers, ráadásul hó eleje van, tehát érkeznek a POTM-kártyák is, arról nem is beszélve, hogy a futballvilág kezd vb-lázban égni. Emiatt a TOTW kissé hátrébb szorul, főként, hogy sok lapja nem is nagyon veszi fel a versenyt más akciók kártyáival, és nehezen lehet őket nyitni. Mivel már több, mint egy hónapja mindenki számára elérhető a játék, nem a Hét játékosai élvezik a prioritást. Ennek ellenére jó kiegészítő vagy fodder lapok lehetnek, az EA pedig szorgalmasan ki is adja őket minden héten. Mint mindig, ezúttal is a legjobban teljesítők kerültek be a csapatba. Lássuk, kik is ők.

A megszokott módon 11+12 játékos alkotja, és a hétvégi teljesítményüket vette az EA számításba. A legjobb értékeléssel a Bayern München sztárja, Sadio Mané rendelkezik, aki 1 góllal és két gólpasszal vette ki a részét a Mainz elleni 6-2-es sikerből (valamint kihagyott egy büntetőt). Persze nem ő az egyetlen sztár, aki bekerült, ott van például az interes De Vrij, a tottenhames Bentacur vagy épp a Napolival szárnyaló Osimhen is.

A lenti képen mind a 23 futballistát megtaláljátok, akik különleges verziót kaptak, szokásosan szerda délutánig elérhetőek a packokban, utána váltja fel őket a következő csapat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a legjobb csapatot állították össze?

  • 100 %
  • 0 %