Botrány Amouranth körül! – Pszichológus segítségével néztük meg mi is történt családon belül

Botrány Amouranth körül! – Pszichológus segítségével néztük meg mi is történt családon belül

Amournath házassága azért nem volt nyilvános, mert az ártott az üzletnek.

Kiderült, hogy Amouranth férjnél volt/van és egyből arról is tudomást szereztünk, hogy a házassága bőven túllépi a toxikus fogalmat. A streamer élő adásban mutatta meg az üzeneteket, amiket kapott és közvetítés során hosszan sorolta, hogy milyen sérelmek érték. Az is kiderült, hogy eddig azért nem tudtunk a férj létéről, mert Amouranth szerint ez sokat ártott volna az imázsának és nem fért bele abba az üzleti modellbe, amit már évek óta képvisel. 

Az eheti podcastban egy pszichológus segítségével elemeztük, hogy mi is történt vagy történhetett. A műsorvezetői székben Balogh “Rka” Réka, a vendégek pedig Trapp Henci az Esport1 oldaláról és Szűcs Dániel pszichológus.

Ha szeretnétek még több adást meghallgatni, akkor mindenképpen keressétek fel az Esport1 podcast saját oldalát, ahol különböző témák várnak titeket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • myersderboss 1 éve
    Aki annak a bizonyosnak áll, ne csodálkozzon ha meg... Egy szikrányit nem tudom sajnálni, többek közt neki is köszönhető, hogy egy jó gaming platformból egy szoftpornó oldal lett, és még tapsikol is ehhez a ticcs. Ez meg, hogy be is mondja, hogy "ja átbaxtalak titeket mert máskülönben nem jön a lóvé" hát gg, minősíti a jellemét.
    0 0 Válasz
    • Pepe51 1 éve myersderboss
      Végre valaki aki nem a *********át veri a nőre hanem felbassza magát rajta. Pacsi barátom!
      0 0 Válasz
      • TheElf 1 éve Pepe51
        Már bocs, de a legtöbben nem verik a farkukat erre a hölgyre, még akkor sem, ha udvariasn fogalmazunk, mert nem akarunk a bunkó jelző miatt nőgyűlölő címkét kapni. De az, hogy a Twitch softpornó lett az döntően a twitch vezetésének, moderátorainak és az ott maradóknak a bűne. Hogy sokszor ebből kiskorúakra is nyomás nehezedik, megbocsájthatatlan. A gond csak az, hogy ebből a pedo tartalomgyártásból a Twitchen kívül sok parnerük, az Esport1 is, a helyzet ismeretében profitál, és ebben az esetben hazugságokkal kell tisztára mosni a platformot, az ilyen mintát terjesztő manipulatív streamereket, stb. Ha azt, hogy részben pedofíliából élnek, nem ignorálnánk, nem mellékes körülményként látnánk, hanem akár csak adott módon megalapozott véleményként, akár állandó jelzőként az érintett cégek, csatornák, stb. és az állandó arcaik kapnák meg a "(legalább részben) pedofíliából élő" jelzőt, valószínűleg kikérnék maguknak, jogorvoslatot keresnének... De arról az anyagi előnyről amit a Twitch körüli fiatalkorú erotikus sztárok teremtenek le nem mondanának.
        0 0 Válasz
        • Pepe51 1 éve TheElf
          Jajjj dehogynem. Ne mond már nekem hogy a sok 16 éves kanos nem azért nézi, akkor minek nézi ha nem azért ugyan? 3 órán keresztül emlebetegnek kell lenni hogy azt nézd hogy szopnak egy mikrofont.
          0 0 Válasz
          • TheElf 1 éve Pepe51
            A 16 éves kanos néző a kisebbség... Mellesleg sokszor nincs is 16 és a Twitch pontosan tudja, hogy sok csatorna az onlyfanses pornót hirdeti gyerekeknek. De az adott streamerrel többen találkozunk a hírekben, mint ahányan a twitchen nézik... Azaz a nagy többség bár hírekben, a témát említő YT videóban találkozik vele mégsem kíváncsi rá. Lehet, hogy a Twitchen "ő a legnagyobb", és a Twitch mindenkinek (férfinek, nőnek) a képébe tolja, de a Twitch látogatóinak mégis csak a töredéke kíváncsi rá. És sokan éppen a hozzá hasonlók jelentette bajok miatt is kerülik az egész platformot...
            0 0 Válasz
          • TheElf 1 éve Pepe51
            Amúgy, nem csak az ilyen nézőiket kihasználó manipulatív szukákat, de nagyon sok másik tartalom előállítót is azért követjük, mert a háttérzajként menő tartalom jobb, mint a csend, akár dolgozunk, akár olyan hobbi, stb. kerül elő amivel nem jön zene, zaj. És sokan azt a streamet rakják be háttérre, amiről mindenki beszél, amiket sokan követnek, az algoritmus ajánl... Hogy FOMO az ok, vagy lustaság mindegy.
            0 0 Válasz
  • phaserx 1 éve
    Van aki elhiszi neki hogy a férje kényszeritette a szoftpornós adásokra? Persze... Úgy is nézett ki mint akit kényszeritenek. Azóta is volt medencés stream meg gondolom az onlyfans is pörög tovább. Akkor még mindig kényszeritik? Annyi történt h kiderült h férjnél van ezért ahogy irták is visszaesett a bevétel. Ezért kitalálták ezt a kényszeritös *********séget h sajnálják szegényt. A sok beteg meg elhiszi neki. Azt nem hallottam h nyomozás indult volna az ügyben... Szégyen ez a "nő"
    0 0 Válasz
  • TheElf 1 éve
    Ha az USAban sok kutatást megnézünk, akkor a legtöbb párkapcsolati bántalmazás ******Kölcsönös****** bántalmazás. Figyelembe véve, hogy a hölgyet épp az online visszajelzések miatt nem lehetett a pozitív visszajelzéstől megfosztani és sok kapcsolattól szeparálni, ezért a podcastban említett egyik klasszikus menetrend helyett inkább a kölcsönös bántalmazás menetrendje a valószínű, ahol a bántalmazást kezdeményező akkor lepődik meg, amikor a korábbi bántalmazott a visszaütés, az úgy megszerezhető előnyök kapcsán kapott annyi pozitív visszajelzést, hogy a bántalmazás döntő iránya megfordul.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Gaming - Andrew Tate öccse unalmában betiltaná az e-sportot

Tristan Tate egy régi, feltételezhetően amatőr-félprofi szintű verseny már-már mém kaliberű felvételét használva azzal állt elő, hogy betiltaná még az e-sport kifejezést is, akkora lúzerek ezek a játékosok.