LoL: K'Sante egyelőre még keresi a helyét, azaz gyenge, mint a harmat

Az LMBTQ-fekete harcos egyelőre még nagyon rossz számokat produkál, pedig már több mint 7000 meccset lejátszottak vele az idézők rangsorolt környezetben.

Elérkezett a pillanat, amelyre a felső ösvényes, tankokat előnyben részesítő mainek már hosszú-hosszú évek óta vártak. Megjelent K'Sante, a League of Legends 162. játszható hőse, az első igazi topos Ornn óta, akire kizárólag csak HP-t, armort és magic resistet adó tárgyakat kell vásárolni. A számok alapján azonban nem váltotta meg a világot a Vadász szerelme, Nazumah büszkesége. Az első napi statisztikákból hosszabb távra nem érdemes következtetni, de mindenképpen aggasztó, hogy ennyire nem találja a karakter a helyét az Idézők szurdokában.

K'Sante teljesítménye jelenleg

Platina feletti rangsorolt mezőnyben 7756 meccset játszottak le K'Santéval, ebből 38,64%-ot tudott sikerrel zárni az a csapat, amelyben felbukkant az új karakter. 2,64%-ban választják és 4,89%-ban tiltják, amely azért mutatja, hogy nem igazán tudta eddig legalábbis felcsigázni a játékosokat.  Szinte minden esetben Flash + Teleporttal viszik a felső ösvényre az új tankot, amelyre Sunfire Aegist/Frosftire Gauntletet és kizárólag tankos tárgyakat vásárolnak. Képességek maxolásában nem árul zsákbamacskát, először Q, majd W, végül E a helyes irány.

Az elhúzódó harcokat kifejezetten szereti a hős, de egy-egy cserébe nem igazán tud belebonyolódni, mivel burstje gyakorlatilag nem létezik. Csapatharcokban le tudja vakarni az idegesítő ellenséget a carrykről, valamint az All Out ultival izolálhat egy ellenséges célpontot, akit ideális esetben 1v1-ben elpusztít. Direkt CC-je kevés van (W-t fel kell húzni, Q-ból a 3. stunol, a végső képességen nagy a CD), szívóssága ellenben sok, de egyelőre nem látni azt a metát, amelyben K'Sante hasznosabb lenne a csapat szempontjából, mint Ornn, Sejuani, Maokai, Shen vagy épp Sion. Remélhetőleg a játékegyensúlyért felelős csapat árgus szemekkel figyeli a visszajelzéseket és statisztikákat, így megkaphatja majd a hős a buffokat minél hamarabb, ha így látják szükségét a riotosok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!