FIFA 23: Mire számíthatunk a World Cup Swaps során?

FIFA 23: Mire számíthatunk a World Cup Swaps során?

Ezúttal is minden bizonnyal érdemes lesz gyűjteni a zsetonokat.

A FIFA 23 Ultimate Team már javában pörög, és a játékosokat rendszeresen különleges promóciókkal foglalja le az EA, a visszatérő Ones to Watch eseménytől kezdve az új Out of Position kártyákig. Az EA nem mutatja a lassulás jeleit sem, hiszen még ebben a hónapban érkezik a világbajnoki tartalom, így a játékosoknak sem jut pihenő.

Bár idén nem lesz önálló FUT World Cup mód, a FUT-rajongóknak a világbajnoki mód részeként még mindig rengeteg tartalomra számíthatnak, többek között a World Cup Swapokra. Az EA elárulta, hogy a FIFA 23 World Cup Swaps 2022. november 11-én, pénteken kezdődik és december 23-ig tart. Ez mindössze két nappal azután lesz, hogy a FIFA 23-ban megérkezik a világbajnoki mód, és ugyanazon a napon, amikor a Path to Glory promóció is elindul.

Mint minden FUT esemény esetében, a World Cup Swapok feladata a játékosok számára a Tokenek gyűjtése lesz, amelyeket jutalmakra lehet majd cserélni. Ezeket a Tokeneket a játékon belüli célok teljesítésével lehet feloldani, amelyekhez a játékosoknak bizonyos vb-kártyát kell használniuk. Egészen addig nem tudjuk, hogy pontosan hogyan lehet majd minden Tokent megszerezni, amíg november 11-én el nem indul az esemény, de az EA elárulta, hogy, hogy a legtöbbet online vagy offline objective-ek révén lehet megszerezni, valamint néhányat SBC-k teljesítésével. Valamint ajándékba a játékosok egy Tokent ingyen kapnak majd az esemény élesedésekor. A pontos jutalmakat még nem ismerjük, de várhatóan több vb-n szereplő sztárjátékos különleges verzióját meglehet majd szerezni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!