Spin-off filmet kaphat mindenki kedvenc Star Wars karaktere, Grogu

Jövőre jön a The Mandalorian 3. évada, de Grogu már hamarabb visszatérhet!

Szeptember elején, a D23 alatt megkaptuk a The Mandalorian 3. évadának első kedvcsinálóját, ami azonnal le is vett minket a lábunkról. Az is kiderült, hogy a folytatás 2023-ban érkezik majd a Disney+ kínálatába, de ennél pontosabb dátumot még nem közöltek. Örülnénk, ha már tavasszal láthatnánk Mando és Grogu legújabb kalandjait, habár most úgy tűnik, hogy baby Yoda, azaz Grogu már hamarabb visszatérhet.

A Disney olasz Twitter-profilja ugyanis jókora hibát vétett. Posztolt egy váratlan bejelentést, amit aztán hamar töröltek, de mint tudjuk, az internet népe nem felejt. Bár a poszt eltűnt, a tartalma bejárta az internetet, hiszen a bejelentés szerint november 12-én, a The Mandalorian sorozat szülinapján baby Yoda, azaz Grogu saját rövidfilmet vagy minisorozatot kap.

Hogy pontosan mire kell számítanunk az persze titok, de ha tippelnünk kellene, akkor a nyáron debütált I am Groot minisorozathoz hasonlítanánk, azaz a fő cselekményszálhoz nem tesz majd hozzá a film/sorozat, de szórakoztatóan egészíti majd ki azt.

Kíváncsian várjuk, hogy jövő héten tényleg debütálhat-e majd a mindeddig titokban tartott projekt. Az biztos, hogy nincs olyan, hogy túl sok baby Yoda.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!