Végre megvalósulhat a John Wick-rajongók álma!

Végre megvalósulhat a John Wick-rajongók álma!

Vannak itt John Wick-rajongók?

Amióta csak léteznek videójátékok, azóta kapunk időről időre filmadaptációkat. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy nem mindig jó ötlet egy filmet gamer közegbe átültetni, de azért akadt néha egy-egy kimagasló program, amiknek kifejezetten örültünk. Az utóbbi évekből például kifejezetten pozitív meglepetés volt a Friday the 13th: The Game és a 2015-ös Mad Max is. Ha minden jól megy, hamarosan újabb filmet játszhatunk majd végig, ennek pedig rengetegen örülnének.

A 2014 óta futó John Wick széria a modern akciófilmek igazi kincse, ami már három résznél tart, a negyedik 2023-ban érkezik. Eddig szerencsére cseppet sem laposodott el, ugyanolyan izgalommal várjuk a 4. felvonást, mint az eddigieket. Sőt, egy videójátékot is várhatunk John Wick főszereplésével, derült ez ki a Lionsgate vezérigazgatójának, Jon Feltheimernek a nyilatkozatából.

„Nem akarok elkiabálni semmit, de úgy tűnik, hogy egy igazi AAA-kategóriás játék készül a John Wick filmek alapján. Kaptunk néhány érdekes ajánlatot. Örülnénk, ha elmozdulhatnánk ebbe az irányba is, ám egyelőre nem akarok semmi konkrétat mondani."

Persze ennyi is elég volt ahhoz, hogy a John Wick-rajongók gamer fele azonnal izgalomba jöjjön. Vajon milyen módon szeretnék megvalósítani a játékot? Ki lesz a fejlesztő? Ki lesz a kiadó? Mikor jelenhet meg? Rengeteg a kérdés, a válaszokra azonban még várnunk kell. Ettől függetlenül írjuk fel magunknak, hogy tervben van egy John Wick-játék, reméljük minél hamarabb részleteket is hallhatunk majd a projekt felől.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!