A tankok belsejében: Chieftain bemutató

A tankok belsejében: Chieftain bemutató

Mennyit tudsz erről a hidegháborús brit tankról? Mitől volt olyan erős a harctéren, és milyen vezetni?

Bemutatjuk új minisorozatunk három videójának első részét, amelyben kinyitjuk a parancsnoki tetőajtót és közelebbről megvizsgáljuk a hidegháború három leghíresebb alapharckocsiját. Csatlakozz a brit hadsereg veteránjához és a páncélozott hadviselés oktatójához, Richard "The Challenger" Cutlandhez, aki közelebbről is megvizsgálja az FV4201 Chieftaint, Nagy-Britannia első alapharckocsiját, ami a Centuriont váltotta 1965-ben.

Egyes nemzetek még ma is használják, akik a masszív páncélzatot és a 120 mm-es löveg halálos tűzerejét részesítették előnyben a jobb manőverezhetőséggel szemben. Nézd meg, ahogy Richard elviszi egy körre ezt a brit fenevadat a bovingtoni Tank Múzeum pályáján.ű

A Chieftainről

Az új nehéz tank tervezése körüli munkálatok 1951-ben kezdődtek el az Egyesült Királyságban. Egy olyan fegyverzetet terveztek, ami egyaránt használható lett volna az FV4201 Chieftain és az amerikai T95-ös tankokon (beleértve a tornyot is). A projektet törölték a legénység kiképzése körüli problémák miatt, mivel a jármű legénységének egy időben két különböző tüzérségi és tűzvezető rendszert kellett volna kezelni.

Hogyan értékeled a Chieftaint?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Hogyan értékeled a Chieftaint?

  • 20 %
  • 60 %
  • 20 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.