FIFA 23: Nézz meccseket nyereményekért!

FIFA 23: Nézz meccseket nyereményekért!

Az esemény nézésével dropokat szerezhetsz!

Egy izgalmas lehetőséget tett közzé az EA Sports Twitter-oldalán. Ugyanis ma este is lehetőség lesz dropokat szerezni, ha Twitchen vagy Youtube-on nyomon követed az EA Sports Cup küzdelmeit. Lássuk is a részleteket.

„Az EA SPORTS Cup során minden eddiginél több lehetőséged lesz jutalmakat szerezni, ha egyszerűen csak nézed a FIFA 23 legjobb játékosainak versenyét. Ebben a szezonban több, mint 25 eseményen lehet majd FGS Swap Tokeneket szerezni, amelyeket a számuktól függően különböző csomagokra válthatsz be. Váltsd be azonnal a tokened egy Prémium Gold Packre, vagy gyűjtsd el őket egy Jumbo Rare Players Packre!"

A Twitch-en legalább egy órán keresztül kell figyelned, hogy a tokenre jogosult legyél. Idén újdonság, hogy a YouTube-on egyes közvetítések nézettségi jutalmakat is adnak. Ilyen a mai és a jövőheti közvetítés is. Az EA továbbá azt ígérte, hogy az évad előrehaladtával további lehetőségeket is bejelentenek nézettségi jutalmak elnyerésére. Fontos, hogy annak érdekében, hogy jogosultak legyetek a dropokra, győződjetek meg róla, hogy Twitch- és YouTube-fiókotokat összekapcsoljátok EA-fiókotokkal. Nézés közben be kell, hogy jelentkezve legyél. Az alábbi képen az időpontokat láthatjátok, de az EA bejelentése alapján a Youtube-oszlop még változhat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktál nézni FIFA e-sport meccseket?

  • 33 %
  • 67 %