FIFA 23: Szerezd meg a vb legjobb játékosait a World Cup Swaps során!

Rengeteg remek kártya szerezhető majd!

A világbajnoki tartalmak áradata hamarosan eléri a FIFA 23 Ultimate Teamet, amint megérkezik a játékba a World Cup Swaps ma este hét órakor (ugyanabban az időpontban, amikor a Path to Glory promóció is megjelenik). Az Icon Swaps-hoz hasonlóan működik várhatóan, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy tokeneket szerezzenek, amelyeket fantasztikus jutalmakra válthatnak be!

Az esemény egészen december 23-ig tart. Bár a World Cup Swaps egy új esemény, amely a FIFA 23 Ultimate Teamhez érkezik, valószínűleg a megszokottakhoz hasonlóan fog működni. Az alábbi képen a kiszivárgott jutalmakat láthatjátok. Hogyan szerezhettek tokent?

Az EA kijelentette, hogy a Swaps Tokenek nagy részét az objektívek segítségével lehet majd megszerezni, mind az offline, mind az online módokban. Azt is elmondták, hogy a feladatok elvégzéséhez az új World Cup Player Itemeket kell majd használni. A jutalmak között a valószínűleg packok, player pickek és a már említett World Cup Stars lesznek. Ez utóbbi egy új item típus, amely várhatóan mind a 32 versenyző nemzet egy-egy játékosának adnak majd egy véglegesen erősített lapot. Az összeset a Swaps SBC-ken keresztül lehet majd megvásárolni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Elégedett vagy a világbajnoki tartalmakkal a FIFA 23-ban?

  • 25 %
  • 75 %