A Biblia is felkerült Steamre és lesz hozzá egy jó pár achievement is

A Biblia is felkerült Steamre és lesz hozzá egy jó pár achievement is

Kapott egy rövid előzetest is a szoftver.

Közeledik az év vége és a várva várt karácsony, ami alapvetően a szeretetről és a meghittségről szól. Emellett persze fontos részét képezi az ajándékozás is, gamer körökben pedig ilyenkor lehet arra számítani, hogy a fa alatt ott várja majd a játékosokat egy olyan játék, melyet már régóta meg szerettek volna szerezni. Pillanatnyilag azonban felejtsük el a többi játékot, mert az egyik fejlesztő magát a Bibliát hozza el Steamre. A Bibliából készült „játék” november 14-étől válik elérhetővé, méghozzá amolyan hangoskönyv formájában, emellett a bibliai ismereteinket érdekes kvízekkel egészíthetjük ki a program segítségével. Ennek apropóján egy rövidke kis trailert is készítettek hozzá:

A legjobb az egészben, hogy a Biblia gépigénye egészen alacsony, még külön grafikus kártyára sem lesz szükség a futtatásához. Lényegében ez a kiadás csak a Biblia szövegét tartalmazza, az Ó- és Újszövetség hangoskönyvével együtt. A fejlesztő azt is elárulta, hogy dolgozik az achievementeken is. Ezek viszont megjelenéskor még nem, csak később válnak kerülnek majd bele a programba. A Biblia Steames verziója egyébként azért jött létre, mert a fejlesztőnek egyre nehezebbé vált a tényleges könyvek elolvasása. Ezt követően pedig rájött, hogy a Steamen még nincs hasonló program, ezért úgy döntött, hogy elkészíti a sajátját. Az ígéretek szerint egyébként ingyenessé teszi a projektet, ha a bevételt fordítók bérlésére fordíthatja és akkor több nyelvre is adaptálhatják a Steames Bibliát.

Maga a Biblia most jelenik meg elsőként a Steamen, viszont nem ez az első bibliai témájú játék a Valve virtuális boltjában. 2020-ban került fel a TPS stílusú játék, a The Bible - Exodus. Aztán volt egy Jézust a főszerepbe állító point and click kalandjáték (The Secrets of Jesus) is, illetve az Unreal Engine 5-ben megalkotott I Am Jesus Christ idén decemberben jelenik a platformon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!