A tankok belsejében: M60 Patton bemutató

A tankok belsejében: M60 Patton bemutató

Csatlakozz a brit hadsereg veteránjához és a páncélozott hadviselés oktatójához, Richard „The Challenger” Cutlandhez az M60 Patton fedélzetén.

Kemény. Megbízható. Alkalmazkodóképes. Az amerikai hidegháborús M60 kiváló példája a jól fejleszthető kialakításnak és a masszív megbízhatóságnak. Az M26-os leszármazottja, amiből több mint 15 000 darabot gyártottak, ezzel az M60-as lett Amerika a hidegháború alatt legnagyobb számban gyártott általános rendeltetésű harckocsija (MBT). Több mint 25 nemzet használta, és még ma is gurul belőle Egyiptomban, Törökországban és Szaúd-Arábiában. De hogyan állja meg a helyét a brit Chieftain és a német Leopard 1 ellen?

Richard „The Challenger” Cutland, a brit hadsereg veteránja és a páncélozott hadviselés oktatója elviszi egy körre ezt az amerikai telivért a bovingtoni The Tank Museum pályáján.

Szerinted játékon belül hogy teljesít a harckocsi? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted játékon belül hogy teljesít a harckocsi?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.