Ilyen az első billentyűzet, amibe szereltek egy monitort is

Ilyen az első billentyűzet, amibe szereltek egy monitort is

Minden gamer arról álmodott, hogy a billentyűzetén is valami videót tudjon bámulni!

A perifériákat gyártó Finalmouse a 2022-es esztendő eleje óta filózott azon, hogy lassan ideje lenne, ha belépnének a klaviatúrák piacára is. Úgy tűnik, hogy mostanáig kellett várni a végleges döntésre, miszerint tényleg belevágnak a dologba. Büszkén jelentették be ugyanis, hogy egy olyan billentyűzettel álltak elő, ami minden eddigi perifériától különbözik. Egy e-sport fan és média személyiségnek, Jake Luckynak köszönhetően pedig betekintést nyerhetünk, hogy miféle újdonsággal igyekeztek megbolondítani a piacot.

Videót készített ugyanis a termékről, de ez nem egy hagyományos klaviatúra, mivel a billentyűk alatt helyet kapott egy kijelző is. Nyilván nem veszi fel majd a versenyt a legkirályabb monitorok képminőségével, ennek ellenére látványos ez a beépített képernyő. Az internetre feltöltött felvételen épp egy akváriumban úszó halas klipet játszik le a billentyűzet, miközben a hivatalos Finalmouse Twitter-fiók megerősítette, hogy a video eredeti. Megosztották a bejegyzést, és hozzátették, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, várjuk csak ki mi lesz még itt december 17-ig.

A videón kívül, ami tényleg sokakat ledöbbentett, egy specifikációkról szóló lista is kiszivárgott. A Finalmouse viszont ebben az esetben nem erősítette meg ezeket az adatokat, de azt sem cáfolták, hogy bármi is eltérne az ott látottaktól. Ennek köszönhetően elvileg 2 és 4K-s felbontásra is képes lesz a beépített monitor és egy beépített steam deckel is rendelkezik, mindezt pedig egy szimpla USB-C csatlakozóval képes működtetni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!