A tankok belsejében: Az AMX 30 és a Panhard EBR

A tankok belsejében: Az AMX 30 és a Panhard EBR

Ismerkedj meg a világhírű Francia Idegenlégió Észak-Afrikában, a Balkánon és Délkelet-Ázsiában szolgálatot teljesítő legjobb páncélozott járműveivel.

 A World of Tanks munkatársa, Richard „The Challenger” Cutland nemrégiben exkluzív interjút készített az 1REC (1. felderítőezred) parancsnokával, Henri Leinekugel Le Cocq ezredessel és két 1REC tartalékossal, akik az AMX 30 és Panhard EBR harckocsikon szolgáltak. Nézd meg a lenti videót, hogy megismerd ezt a két egyedülálló járművet, részt vegyél egy történelemleckén, és hallgasd meg az interjúalanyok személyes tapasztalatait.

A Francia Idegenlégió a francia hadseregen belül egy gyalogos, felderítő, páncélos és légideszantos alakulat, amely magasan képzett külföldi katonákból áll. Az 1REC a felderítő (páncélos) alakulata a híres Francia Idegenlégiónak, és ez a Légió egyetlen páncélos hadviselésre szakosodott ezrede. 1921-es megalakulása óta soha nem oszlatták fel vagy nevezték át, így a francia hadsereg legrégebben fennálló alakulata, ami a szolgálati folytonosságot illeti.

A 900 fős ezred 2014 júliusa óta állomásozik a Marseille-től néhány kilométerre fekvő Camp Carpiagne-ban. A Földközi-tenger térségére és a jelentős nemzetközi műveletekre és konfliktusokra összpontosítanak. Az ezred a francia Panhard EBR, AMX 13 és Hotchkiss H39, valamint az amerikai M4 Sherman, M24 Chaffee, M3 Stuart, M10 Wolverine és M8A1 harckocsikkal szolgált - ezek közül sokkal már most is játszhatsz a World of Tanksben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.