Szó nélkül lépett le a színpadról az SF versenyt nyerő 16 éves csodagyerek

Szó nélkül lépett le a színpadról az SF versenyt nyerő 16 éves csodagyerek

Európa legjobbjai közül is elvert néhányat és sokan csak most döbbentek rá, hogy ennyire jól játszik.

Nem sűrűn fordul elő, de azért időnként megtörténik, hogy egy tinédzser rögtön az e-sportolói karrierje elején valami elképesztő dolgot hajt végre. Most úgy tűnik egy újabb szenzációs játékos felemelkedésének lehetünk szemtanúi, bár nem csak a tudásával írta be magát a bunyós játékok történetébe EndingWalker. A mindössze 16 esztendős brit srác második offline eseményét nyerte meg, nem is akármilyen comebackkel. Az egész verseny alatt fenomenálisan teljesített és jó néhány nagyobb névvel szemben is abszolút domináns teljesítményre volt képes. A franciák legjobbját például a nagy döntőben sima 3:0-ával rendezte le, miközben az utolsó menetben alig maradt egy kevés életereje és ezt követően pofozta ki riválisát.

A fiatal játékos az Ultimate Fighting Arénában aratott győzelmet, majd a finálét követően nemes egyszerűséggel lesétált a színpadról. Kihúzta a kontrollerét és még a kupa mellett is szó nélkül elment. A közönség lelkesítő ünneplése közepette félénken elmosolyodott, majd visszatért azért a színpadra, ahol átvette a 3 ezer dolláros csekket és a trófeát is. Később azért Twitteren is megosztott néhány gondolatot a győztes.

„Lesétáltam a színpadról a döntő után, mert nem igazán fogtam fel mit értem el. XD Elképesztően jól éreztem magam a helyszínen. A személyzet szuper barátságos és segítőkész volt, mint mindenki más is! A végére egy kicsit túl sok volt ez nekem, ezért a győzelem után gyorsan távoztam, de egyébként jól éreztem magam!”

A brit kommentátor, Tyrant EndingWalkert egyenesen a Street Fighter jövőjének nevezte, szóval az már most is jól látszik, hogy óriási jövő előtt áll a fiatal tehetség.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!