FIFA 23: Szerezd meg Franck Ribéry különleges kártyáját!

FIFA 23: Szerezd meg Franck Ribéry különleges kártyáját!

Négy csapatot kell összerakni, és máris a tied a francia támadó fantasztikus lapja.

Négy hete jelentette be visszavonulását a legendás Robbery francia tagja, Franck Ribéry. A világbajnoki ezüstérmes francia válogatott szélső egy fantasztikus pályafutást tudhat magáénak, ami most véget ért. Karrierje csúcsa a Bayern Münchennél eltöltött 12 év volt. A bajor csapatot 2007 és 2019 között szolgálta, ahol tagja volt a 2013-as triplázó gárdának, egy Bajnokok Ligáját, kilenc Bundesligát és hat Német Kupát nyert a klub színeiben. 39 esztendősen azonban úgy érezte, elég volt, így az olasz Salernitanából nyugdíjba vonult. Természetesen tiszteleg az EA a pályafutása előtt egy End of an Era verzióval, amely egy SBC-n keresztül szerezhető meg. Ezzel ő a harmadik a FIFA 23-ban aki ilyen lapot kap Gonzalo Higuain és Sebastian Larsson után, de Gerard Piqué is érkezhet hamarosan.

Összesen négy csapatot kell összeraknod november 29-ig, hogy megszerezd a 90-es OVR ratinggel rendelkező kártyát. Alapvetően is erős értékekkel rendelkezik, ráadásul kis változatosságot jelent a vb-tartalmak között. Lássuk, milyen követelményei vannak a kihívásnak.

FC Bayern Munchen

  • Legalább egy Bayern-játékos
  • Legalább egy TOTW-játékos
  • Legalább 84-es csapat rating

Jutalom - 1 Premium Gold Pack

France

  • Legalább egy francia játékos
  • Legalább 85-ös csapat rating

Jutalom - 1 Jumbo Premium Gold Pack

87-Rated Squad

  • Legalább 87-es csapat rating

Jutalom - 1 Rare Electrum Players Pack

88-Rated Squad

  • Legalább 88-as csapat rating

Jutalom - 1 Mega Pack

Nem egy olcsó kártyta, közel 500 000 FUT érme lehet az SBC-t összerakni, de egy jó futballistát kapunk érte. Amennyiben még gondolkodnál rajta, hogy megéri-e neked, íme a statisztikái:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szeretted Ribery játékát?