FIFA 23: Ederson összehozta az év öngólját

FIFA 23: Ederson összehozta az év öngólját

Egyfelől borzalmas az AI döntéshozatala továbbra is, másrészt a valóságra is hasonlít a történet.

Az ígéretek ellenére nem lesz az Év játéka a FIFA 23, a kétkedőknek lett inkább igazuk. Persze elképesztően sok tartalom érkezik az Ultimate Teambe, de sokaknak ott is akad hiányérzete. Rengeteg játékos szerint például szegényes lett a World Cup-mód, nagyobb a füstje, mint a lángja. Emellett a sok tartalommal az EA némileg elfedi azt, hogy elképesztően sok bug van a játékban. Bár ez nem nagy meglepetés, már az előzeteseket sem tudták úgy megcsinálni, hogy ne kerüljön bele egy jól ismert hiba. Érkezett a HyperMotion2, valamint szerettek volna a mesterséges intelligencia döntésein is fejleszteni, de amint a példák mutatják, ez még egy hosszú út.

Az alábbi videóban azt láthatjuk, hogy a labda a kapu fele pattog, de teljesen egyértelműen elmenne a bal kapufa mellett. Ederson – aki a valóságban a Manchester City hálóőre, azonban a klipben a Middlesbrough játékosa – utánarohan és az utolsó pillanatban beleüt a játékszerbe, ami így a hálóban köt ki.

Óriási bravúr kellett ehhez a mutatványhoz, annyi bizonyos, a kapus minden erejét bevetette, hogy összehozza. A játékos, aki irányította biztosan lefagyott egy időre, mire sikerült feldolgoznia a látottakat. Azonban, ha jobban belegondolunk, inkább örülnünk kellene, hogy az EA figyelembe vette a közösség kérését. Ti kértétek, hogy valósághű legyen, tessék, megkaptátok! Ugyanis erre hasonlító gólt lőtt már Steven Gerrard is a Bolton Wanderers kapujába, biztosan csak erre emlékezett meg az Electronic Arts. Ott a kapus nem futott a labda után, de szintén egy kaput nemtaláló lövést védett be.

 A másik lehetőség, hogy megjelent a játékban a fogadási csalás, és az 1,02-es tuti túl csábító volt a brazil számára. Persze vádaskodni nem akarunk, de a gyanú ott lehet az összeesküvést szeretők fejében. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted fogadott a kapus a meccsre?