FIFA 23: Sok gólt láttunk már, de ilyet még nem!

FIFA 23: Sok gólt láttunk már, de ilyet még nem!

A játékosok mottója: Legyen tánc!

Már senki nem lepődik meg azon, ha valamilyen furcsaságot lát a FIFA-játékokban. Ezt a gyerekbetegségét a FIFA 23 sem vetkőzte le, hajmeresztő jeleneteknek lehetünk szemtanúi rendszeresen. Az alábbi videóban azonban elsőre egy kicsit megzavarodtunk, hogy ez most egy futballszimulátor, vagy a Step Up 2 egyik kimaradt jelenete? Mivel breakelésből többet kaptunk, mint labdarúgásból.

Rövid a videó, nem nagyon ismerjük az előzményeket, valószínűleg a felső lécről vágódik vissza a labda. Éppen ezért elsőre azt sem egyszerű megállapítani, tulajdonképpen ki is támad. Végülis a kékeket hoztuk ki győztesnek, egyrészt mert a kapust támadó játékos blokkolja a lövést, másrészt miközben gurul a labda a gólvonal fele, a második legközelebb álló piros mezes jelzi, hogy várja a passzt. Mondjuk, hogy kitől, az rejtély, szívesen készítenénk vele egy mélyinterjút, mire is gondolt eközben.  

Amennyiben elméletünk igaz, az edző nem dicséri meg majd a kapust, hogy szabotálta a labdakihozatalt, és a saját csapattársát kaszálta el több alkalommal is. A viccet félretéve, a játék fizikája még mindig hagy kívánni valót maga után, és a passzt váró játékosból azt is megállapíthatjuk, hogy az AI-ok viselkedésén is lenne még mit fejleszteni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mi történt itt?