FIFA 23: Megérkezett a negyedik Title Update rengeteg változtatással

FIFA 23: Megérkezett a negyedik Title Update rengeteg változtatással

Rengeteg apróbb változtatás érkezett.

Rengetegen játszanak a FIFA 23-mal, dübörög a World Cup-mód, pörögnek a promóciók, 5 nap és érkezik a világbajnokság. Éppen ezért szükséges egy kicsit foltozgatni az erőviszonyokat, hogy mindenki egyenlő eséllyel szálljon be a játékba és a különböző játékstílusok is érvényesülni tudjanak. Emellett a Title Update-ek során hibákat is javít az EA, amiből – valljuk be – van bőven. A fejlesztők nem riadtak vissza a masszív játékmenetbeli változtatásoktól sem. Egy nemrégiben megjelent frissítésben a szögletek nagyobb nerfet kaptak. Most pedig a lövéseken volt a hangsúly.

A trivela lövések uralták a FIFA 23 korai metáját, de a 4. frissítés során komoly nerfet kap a lövési mechanika. A másnéven Outside of the foot shots sok védekező játékos számára okozott bosszantó pillanatokat, ezért csökkentettek a pontosságán 30%-kal. Az Outside Foot Shot Traitek is kaptak gyengítést, ezek 10%-kal lesznek pontatlanabbak. Azért volt erre szükség, mert ez a lövéstípus irreálisan könnyen győzte le a kapusokat.

Egy másik jelentős változás, ami jön, az a Semi Assisted through passzok javítása. A patch notes szerint a Semi Assisted through mostantól kisebb valószínűséggel lesz túlságosan gyenge, és kisebb valószínűséggel fog egy védő lábához menni. Az EA egy bosszantó hibát is kijavított, amely visszaállította a játékosok Controller és Camera beállításait, miután hosszabb ideig tartózkodtak a menükben. A teljes listát itt éritek el.

Nem a FIFA-hoz kapcsolódik, de nehéz elmenni a futballvilágot két napja foglalkoztató téma mellett. Piers Morgan tv-műsorában Cristiano Ronaldo egy másfél órás interjút adott, amiben kíméletlen őszíntességgel beszélt az elmúlt másfél évről, a Manchester Unitedről, az edzőiről, kritikusairól. Kifogásolta, hogy nem bánnak vele tiszteletteljesen és bűnbakot csináltak belőle a rossz eredmények miatt. Nem ez az első botrányuk, nyáron hosszas huza-vona után maradt, azóta többször elhagyta a stadiont a mérkőzés vége előtt, kimaradt meccskeretből büntetésként. Emiatt már hetekkel ezelőtt felröppent a pletyka, hogy közös megegyezéssel felbonthatják a szerződését. Ez az opció minden korábbinál valószínűbbnek tűnik, persze majd csak januárban a világbajnokság után, amelyen Portugáliával természetesen az ötszörös aranylabdás is részt vesz. Az biztos, hogy azon kijelentésével, miszerint nem tiszteli edzőjét, Erik ten Hagot, nem segített helyzetén, és jó eséllyel nem lép pályára többet MU-mezben. A holland edző a hírek szerint a kirúgását preferálja, és akkor is megválna a támadótól, ha nem érkezik a helyére pótlás. Az interjú valószínűleg Cristiano Ronaldo karrierjére sem lesz jó hatással, mert már nyáron sem kapkodtak utána a klubok, ezután még inkább átgondolják, hogy megéri-e szerződtetni a 37 éves játékost.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz a változtatásoknak?