Ez az új PS5 kontroller majdnem a konzol árának felébe kerül

Ez az új PS5 kontroller majdnem a konzol árának felébe kerül

Kihívót kap a Sony DualSense Edge kontrollere.

Bejelentett a Razer egy új csúcskategóriás PS5 játékvezérlőt, amely simán felveszi a versenyt a Sony hamarosan megjelenő DualSense Edge vagy a Microsoft Xbox Elite PC-s kontrollereivel. A külseje, kialakítása és teljesítménye mellett a Razer Wolverine V2 Pro másik különlegessége, hogy egy elképesztő 250 dolláros árcédulát kapott. Ez az összeg jelen állás szerint a 100 ezret súrolja forintban. A playstation.com oldalán feltüntetett árakból leszűrhető, hogy az ott látható konzolok körülbelül 500 dollárért már elhozhatóak, így tehát elég komolyan a zsebébe kell nyúlnia valakinek, ha a Razer új csodaeszközét szeretné otthonra.

Persze ennyiért a modell támogatja a Razer Chromát, a gyártó RGB-s fényrendszerét, és ehhez hozzájön az, hogy mobilos appon keresztül is lehet állítani a színeket. Beállítható továbbá a rezgés erőssége és a stickek érzékenysége is. A D-pad pedig mikrokapcsolókat kapott, ezért precízebb visszajelzésre képes. Fontos tudnivaló, hogy dacára az árcédulának, nem kompatibilis a termék a PlayStation 4-gyel és az Xbox konzolokkal sem.

A Razer ígérete szerint a HyperTriggerek a leggyorsabb gameregerek élményét hozza el, és ennek köszönhetően több funkciót is kiváltanak. Természetesen a hátsó gombok konfigurálhatóak, az analóg stickek meg válthatóak. Chromával 10, nélküle 28 órát bír a kontroller, de USB-n is működik, miközben az A jelű (USB) variáns ultragyors, 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé.

Az új kontrollereket december 31-étől lehet kapni a boltokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!