Ott voltunk a DEAC új e-sport központjának megnyitóján

Ott voltunk a DEAC új e-sport központjának megnyitóján

Debrecenben jártunk, ahol az új e-sport központ átadóján vehettünk részt, majd a központ vezetőjével is beszélgethettünk.

Emlékszem, amikor jó pár évvel ezelőtt, debreceni egyetemistaként már részese lehettem az e-sportnak, hála az IK LAN-nak, a tananyagba is bevett e-sport oktatásnak és persze a DEAC-Hackers-nek. Végül én magam is az e-sportban kezdtem el építeni karrierem, így külön örömmel fogadtam a hírt, hogy a Debreceni Egyetem az új e-sport központjuk átadására készül. A DEAC e-sportképzése ezzel egy egészen új szintre léphet majd, hiszen egy olyan modern és profi környezetet teremtettek a debreceni e-sport élet számára, ami egyedülálló a térségben.

Az átadóról készült galériával kattints a képre!

A friss e-sport központ ráadásul a Debreceni Egyetem több szakának is új lehetőséget biztosít majd a tanuláshoz és a fejlődéshez, hiszen a központ felszereltsége lehetővé teszi, hogy a hallgatók még jobban elmélyüljenek a grafikus és 3D-s programok használatában, a programozás és a mesterséges intelligencia rejtelmeiben.

Az átadó után lehetőségünk volt beszélgetni Sánta Jánossal, az új e-sport központ vezetőjével, aki készséggel válaszolt is kérdéseinkre. Ismerjétek meg közelebbről ti is a DEAC új e-sport központját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!