Hirdetés

Ott voltunk a DEAC új e-sport központjának megnyitóján

Debrecenben jártunk, ahol az új e-sport központ átadóján vehettünk részt, majd a központ vezetőjével is beszélgethettünk.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Emlékszem, amikor jó pár évvel ezelőtt, debreceni egyetemistaként már részese lehettem az e-sportnak, hála az IK LAN-nak, a tananyagba is bevett e-sport oktatásnak és persze a DEAC-Hackers-nek. Végül én magam is az e-sportban kezdtem el építeni karrierem, így külön örömmel fogadtam a hírt, hogy a Debreceni Egyetem az új e-sport központjuk átadására készül. A DEAC e-sportképzése ezzel egy egészen új szintre léphet majd, hiszen egy olyan modern és profi környezetet teremtettek a debreceni e-sport élet számára, ami egyedülálló a térségben.

Az átadóról készült galériával kattints a képre!

A friss e-sport központ ráadásul a Debreceni Egyetem több szakának is új lehetőséget biztosít majd a tanuláshoz és a fejlődéshez, hiszen a központ felszereltsége lehetővé teszi, hogy a hallgatók még jobban elmélyüljenek a grafikus és 3D-s programok használatában, a programozás és a mesterséges intelligencia rejtelmeiben.

Az átadó után lehetőségünk volt beszélgetni Sánta Jánossal, az új e-sport központ vezetőjével, aki készséggel válaszolt is kérdéseinkre. Ismerjétek meg közelebbről ti is a DEAC új e-sport központját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!