LoL: Csak a döntőben tudták megállítani Bluerzorékat

LoL: Csak a döntőben tudták megállítani Bluerzorékat

A legeredményesebb magyar dzsungeles éremgyűjteménye tovább gyarapodott.

Hivatalosan is befejeződött a nemzetközi szereplése az idei év legeredményesebb magyar játékosának, ugyanis Bluerzor és a Team Heretics még egyszer pályára lépett, ezúttal az Iberian Cup 2022-es fináléjában. A fiatal dzsungeles elképesztő évet hagyott maga mögött, ugyanis nyáron megnyerte a spanyol ligát, majd diadalmaskodni tudott az EU Mastersen. Az Ibériai-félsziget legjobb együtteseit tömörítő, 20 000 euró összdíjazású kupáról nem hiányozhattak a legjobbak, így természetesen a HRT sem. A nyári bajnok mellett a Bisons, a Giants, a Fnatic TQ, a Barça, a G2 Academy, a Movistar, a UCAM és a MAD Lions is esélyesként lépett Szurdokba minden találkozóján, azonban csak ketten juthattak el a végső állomásig. Végül a UCAM és a Heretics csapott össze a régió utolsó nagy tornájának döntőjében november 19-én este.

UCAM vs HRT (3-1)

Remekül kezdte a Team Heretics a Bo5-ös szériát, ugyanis Bluerzor vezetésével a 36. percben ledöntötték az ellenséges Nexust. A folytatásban összeszedte magát a UCAM, remekül hatástalanították a Lucian + Nami duót, így 1-1-ről folytatódhatott a párharc. A harmadik felvonásban Thayger bődületesen nagyot carryzett Bel'Veth irányításával, a többiek csak arra kellettek, hogy a háttérből szurkoljanak a dzsungelesnek. A szett legutolsó összecsapásán a klasszikusnak mondható Ezreal + Yuumi párosnak szavazta meg a bizalmat a UCAM, amely remek döntésnek bizonyult. Jackspektráék hozzá sem tudtak szagolni ehhez a mérkőzéshez, lejátszották őket a Szurdokból.

Bluerzorék markát 6000 euró ütötte, a döntő MVP-jének ZAMULEKet választották meg. A legeredményesebb magyar dzsungelessel jövőre a Team Heretics Academyben találkozhattok, sajnos az LEC-be ezúttal sem sikerült bekerülnie Subicz Dánielnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!