LEC: Elfogytak a helyek, magyarok nélkül indulhat a 2023-as év

LEC: Elfogytak a helyek, magyarok nélkül indulhat a 2023-as év

A hírek szerint az LEC összes kiadó helye elkelt, megvannak az ötösök, amivel elrajtolhat a 2023-as tavaszi szezon.

Anonimotum és LEC Wooloo néhány perc eltéréssel hozta le ugyanazt a pletykát, amelyik a magyar LoL-osoknak talán a legfontosabb volt az elmúlt hetekben. A két informátor forrásai szerint a Team Heretics dzsungelese 2023-ban Jankos lehet, a lengyel legenda Subicz "Bluerzor" Dániel helyét veheti át a Misfits Gaming spotját megkaparintó spanyol együttesben. Ha Wooloo minden tippje bejön, akkor sem Kiss "Vizicsacsi" Tamás, sem a legjobb magyar dzsungeles nem játszhat a major régióban.

Bluerzor fantasztikus nyara sem volt elég az LEC-hez

Megnyerte a spanyol ligát, felült az EU Masters trónjára, bezsebelte a döntő MVP-címet, mégsem szavazta meg neki a vezetőség a bizalmat. A Team Heretics olyan messzire jutott, ahol csak nagyon kevés ERL-csapat járt. Ennek ellenére a "szuperötösből" csak Jackspektra örülhet majd LEC-s szerződésnek. IBo, Bluerzor, Zwyroo (Wooloo Jr szerint mindhárman a Team Heretics Academyt erősítik jövőre) és whiteinn (Karmine Corp) számára marad az ERL-szint, ahol újabb sikereket hajszolhatnak.

Vizicsacsinak sincs helye 2023-ban

Kifejezetten gyengén teljesített az Astralis az elmúlt hónapokban, bár még így is jelentősen több győzelmet zsebeltek be, mint a 2022-es tavaszi szezonban. Az új igazolások közül JeongHoon (Astralis) és Xerxe (EXCEL) a jelek szerint marad az LEC-ben, Vizicsacsi szolgálataira azonban egyik klub sem tart igényt. Természetesen a hivatalos bejelentésekig minden átigazolást és szerződéshosszabbítást fenntartásokkal kell kezelni, de Wooloo és a Blix.gg csapata általában nem szokott árnyékra vetődni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Team Heretics top 4-ben végez a 2023-as tavaszi LEC-alapszakaszban?