LoL: Így (ne) nyerj rankedet  3 perc alatt, avagy újra támad a spagetti kód

LoL: Így (ne) nyerj rankedet 3 perc alatt, avagy újra támad a spagetti kód

Egészen elképesztő jeleneteket hoznak össze a játékosok a 2023-as előszezonban.

Múlt hét szerda hajnalban élesedett a szervereken a 12.22-es League of Legends-frissítés, amely elhozta a szerverekre a 2023-as előszezont. A játékegyensúly miatt azonnal készített egy kisebb patchet (12.22b) a Riot Games, amely néhány hős és a Ravenous Hydra értékeit módosította, valamint javított jó pár kellemetlen hibát is. Ez mind szép és jó, de ettől függetlenül a LoL spagetti kódja, még mindig képes meglepetéseket okozni. Vandiril és HappyChimeNoises megosztotta videókat arról, hogyan lehet Neeko irányításával úgy kihasználni néhány exploitot, hogy akár 3 perc alatt megnyerhető legyen az adott összecsapás. Itt és most le kell szögezni, hogy NE PRÓBÁLD KI, ugyanis bug kihasználásáért akár örökös tiltást is kaphat a fiókod!

A videóból kiderül, hogy Neeko képes felvenni a tornyok alakját a passzívjának, azaz az Inherent Glamornak köszönhetően. Ebben az esetben annyira nagy sebzése lesz a lézer miatt, hogy azt nem is lehet látni a kliensben. Az igazán ínyencek átalakulhatnak Murkwolffá, sőt akár Nexusá is. A kódolás során azonban nem csak a fent látható probléma lépett fel.

Vandirilnek sikerült összehoznia, hogy a rangsorolt mérkőzés 6v4-ben induljon. Ebben az esetben természetesen az emberhátrányban lévő csapatnak esélye sincs arra, hogy valódi ellenállást fejtsen ki, bele kell törődnie a vereségbe. A Riot Games egyelőre nem nyilatkozott a két exploit kapcsán, remélhetőleg a fejlesztők gőzerővel dolgoznak azon, hogy minél hamarabb kijavítsák ezeket a nagyon súlyos problémákat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már az új Neeko exploittal?