Steam: Megvan mikor érkezik az Assassin's Creed Valhalla

Steam: Megvan mikor érkezik az Assassin's Creed Valhalla

Elképesztő összeget termelt már a Ubisoftnak, de még hátra van a steames megjelenés.

19:00-kor elstartolt a Steam 2022-es Őszi Vására, ahol egyelőre még nem találjátok meg az Assassin's Creed Valhallát, azonban nem kell sokat várnotok arra, hogy ezen a felületen is megtaláljátok a vikinges kalandot. A Ubisoft és a "Gőz" közösen bejelentette, hogy 2022. december 6-án, tulajdonképpen mikuláskor debütál a Valve kliensében a népszerű orgyilkosos sorozat legújabb darabja, amelyet eddig már több helyen behúzhattatok PC-re, azonban a Steam eddig nem volt a lehetőségek között. 

Assassin's Creed Valhalla eddigi számai

A 2020. november 10-én piacra dobott, a Ubisoft Montreal által fejlesztett akció-RPG a valaha volt legsikeresebb Assassin's Creed-játéknak, sőt Ubisoft-címnek tekinthető jelenleg. Az idén februárban közzétett üzleti jelentés szerint a kiadónak 1 milliárd dollárnál (!) is többet termelt már akkor az AC Valhalla. Azóta eltelt már jó néhány hónap, és a Steam-megjelenés még hátravan. Októberben elérte a Valhalla a 20 milliós összesített játékosszámot, ami mindenképpen bizonyíték arra, hogy a gamer közösség igenis fogékony azokra az orgyilkos-templomos tematikára épülő alkotásokra is, amelyek inkább az akciódúsabb megközelítést alkalmazzák. 

Jelenleg az ACV alapváltozatát nagyjából 6000-7000 Ft-ért már megvásárolhatjátok a szürkébb oldalakon, a hivatalos kulcsokért ennél jóval többet 12 000-13 0000 forintot kérnek el. Az extra kiegészítőket tartalmazó verziók teljes ára bőven túllépi a 20 000 forintot, ezért mindenképpen érdemes megvárni például a téli Steam Sale-t a vásárlással, ami az előzetes hírek szerint december 22-én indul.

SZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbáltad már valaha az Assassin's Creed Valhallát?