Hirdetés

A Samsung a Google és az AMD segítségével gyártana telefont 2025-től

Most sem lehet sok panaszunk a Samsung-telefonok csúcskategóriájára, 2025-től pedig még erősebb lehet majd.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Épp most mutatkozott be a Qualcomm legújabb chipje, a Snapdragon-széria legfrissebb tagja, a 782G-s lapkakészlet. Az új családtag 5 és 10%-os növekedést tud felmutatni a Snapdragon 778G+ készlet CPU- és GPU-teljesítményeihez képest. A legfrissebb értesülések szerint könnyen lehet, hogy a jövőben a Snapdragonnak nem lesz elég, ha "csupán" ennyit tud majd. Következő ellenfele a Samsung, a Google és az AMD együttműködéséből születhet.

Egy új Twitter szivárgás szerint a Samsung új lapkakészletet fejleszt, egyenesen a Snapdragonnal szemben, a céljuk pedig az, hogy a 2025-ös prémium Samsung-telefonokat már ez hajtsa. Nincsenek egyedül, az új chip ugyanis a Google-vel és az AMD-vel együttműködve készül. A Samsung és a Google már korábban is dolgoztak együtt, annak a projektnek a termékei a Tensor chipek, most azonban az AMD Radeon grafikus teljesítményét is bedobják a közösbe.

Ha hihetünk a szivárgásnak, egy 10 magos lapkáról van szó, 2 nagy teljesítményű Cortex-maggal, 4 energiahatékony maggal és 4 alacsonyabb óraszámmal rendelkező, teljesítményfókuszú maggal. Azt is jó ideje tudjuk már, hogy a Samsung gőzerővel dolgozik a 3nm-es chipkészleten és bár semmi sincs még megerősítve, könnyen lehet, hogy már ez is olyan lesz.

Ha minden jól megy, 2025-től már erre a lapkakészletre épülhetnek majd a Samsung csúcsmodelljei, papíron pedig brutálisan erősnek ígérkezik az új chip.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!