Hirdetés

LEC: Hivatalosan elbúcsúzott az Astralis Vizicsacsitól és Xerxétől

A magyar League of Legends legnagyobb alakja elköszönt egy újabb együttestől.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Az átigazolási piac hivatalosan is megnyitott a League of Legends világában, így egyre több bejelentés érkezik a csapatok oldaláról. Armut és Kaiser szolgáltatásaira nem tart többé igényt a MAD Lions, Abbedagge, FBI, Ssumday és Huhi is elhagyja a 100 Thieves együttesét. Az Astralis sem akarta sokáig húzni, bejelentette a dán klub, hogy sem Vizicsacsi, sem Xerxe nem csatlakozik a kerethez a 2023-as LEC Winter Splitre. A két tapasztalt és dörzsölt idéző a jelek szerint nem vonul vissza, sőt már mindketten tudhatják, hogy hova is sodorta őket az élet.

Az EXCEL egyelőre még titkolózik, de Wooloo és más informátorok elhintettek néhány morzsát azzal kapcsolatban, hogy a 2022-es év egyik legkellemesebb meglepetéscsapata Odoamnéval és Xerxével erősíthet a top-jungle pozíciókban. A román duó korábban játszott már egymás oldalán (2018 Splyce), emellett elképesztően nagy tapasztalattal és remek eredményekkel büszkélkedhetnek mindketten. Vizicsacsi az LEC-be a jelek szerint nem fért be, de az ERL-régió tárt karokkal várja. Hogy tényleg a Berlin International Gaming, azaz a BIG lesz-e a világbajnoki negyeddöntőt is megjárt magyar legenda új otthona, az várhatóan a napokban kiderül. Egyelőre kezeljétek úgy ezt a tegnapi bejelentést, hogy 99% az esély arra, hogy Csacsi életében először a német első osztály egyik topcsapatában harcolhat.

Nektek melyik volt a kedvenc Csacsi- és Xerxe-pillanatotok a 2022-es nyári LEC szezonban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted visszatér még valaha játékosként az LEC-be Vizicsacsi?

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • mmtx 11 napja
  "A román duó sosem játszott még egymás oldalán" ??? 2018 Splyce?!!
  0 1 Válasz
  • Loemifar 11 napja mmtx
   Köszi, kiment a fejemből.
   0 0 Válasz
 • DrSynclear 11 napja
  gg
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 11 napja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!