Hirdetés

LoL: 1 perc 17 másodperc alatt kipucolja a dzsungelt a Zauni őrült

Itt egy újabb videó, ami prezentálja, hogy a 2023-as LoL-előszezonban tényleg a feje tetejére álltak a dolgok.

Hirdetés

Javában zajlik a 13. rangsorolt szezon éles tesztelése, vagyis mindegyik szerveren elérhető már a 2023-as előszezon a 12.22-es LoL-frissítésnek köszönhetően. A League of Legends újabb fejezetében a legnagyobb változtatások a dzsungelben történtek, ahol számos módosítással igyekeztek felrázni ezt a szerepkört a Riot Games fejlesztői. A kísérőállatkák, a táborokból kinyerhető tapasztalati pontok, a Sutyerák pajzsának elvesztése csak néhány olyan tényező, amely befolyással van arra, hogy mely hősökkel lehet, melyekkel érdemes most elveszni az erdő mélyén. Az alábbi videóban azt láthatjátok, ahogy egy Dr. Mundo teljesen egyedül 1 perc 16,61 másodperc alatt kipucolja a jungle-t, azaz bőven a 3. perc előtt már készen áll arra, hogy hazatérjen vagy elnézzen valamelyik ösvény irányába.

Miért ennyire hatékony a dzsungelben Dr. Mundo?

Rendelkezik a tank egy olyan képességgel, amely pillanatok alatt lebontja a jelentős HP-val rendelkező szörnyeket. A Q dobálása mellett gyakorlatilag csak egy-két apróbb dologra kell odafigyelni, akkor robotpilóta módon működik a táborok kipucolása. Smite-ból a kéket, rúnából a Halálos iram, Legenda: Fürgeség és a Végső ütközet remekül működik, ezen kívül mozgási sebességre és képességgyorsításra van szüksége a karakternek. 

A dzsungel kitakarítása önmagában nem garancia a sikerre, de mindenképpen egy jó előjel. A mostani metában annyira jól működnek a kísérőállatkák, hogy tulajdonképpen bármilyen hőssel lehet Smite-ot választani. Ha mégis a metában szeretnétek maradni, akkor Hecarim az egyik, ha nem a legjobb pick jelenleg. A kaszáját pörgető kentaur akár Divine Sundererrel, akár Trinity Force-szal, akár Duskbalde of Draktharral érkezik meg egy harcba, ott vérnek kell folynia.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Hirdetés

Neked melyik a kedvenc kísérőállatkád?


Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés