Heti akciós LoL-skinek: Legyél Párbajhős, Zsebmetsző, vagy hallgasd az óceán dalát

Heti akciós LoL-skinek: Legyél Párbajhős, Zsebmetsző, vagy hallgasd az óceán dalát

Olcsón vennél szép hőskinézeteket? Eljött a te időd!

Szokás szerint megérkeztek a League of Legendsben a heti leárazások, amik öt hőst és 15 akciós kinézetet foglalnak magukba. Lássuk is gyorsan, hogy ezúttal milyen skinekre csaphatunk le jóval kedvezőbb áron!

Eléggé felemás hetet kaptunk, mert ugyan nincs 1000 RP-nél drágább skin, de eléggé két táborba sorakoznak a hőskinézetek. Négy skin is 900 RP felett van, de a Dühszarvú-jelmezes Veigar és a PROJEKT: Senna sem olcsó. Természetesen azok sem lettek cserben hagyva, akik nem RP-milliomosok, azért jónéhány skin közül válogatnak ők is.

Azonban ahogyan azt már megszokhattátok, először jöjjön az az öt karakter, amelyet jelentős kedvezménnyel vehettek meg RP-ből. Mivel a hősöket kék esszenciából is megszerezhetitek, ezért csak akkor érdemes valódi pénzt áldozni rájuk, ha gyorsan szeretnétek gyarapítani a gyűjteményt.

  • Viego: 536 RP (-45%)
  • Tahm Kench: 440 RP (-50%)
  • Lucian: 440 RP (-50%)
  • Thresh: 396 RP (-55%)
  • Cho'Gath: 351 RP -40%)

Olyan népszerű karakterek hőskinézetei kaptak leárazást, mint Katarina (ismét), Twitch vagy éppen Veigar, de például Riven vagy Aatrox kedvelői is örülhetnek. Az eheti skin-család pedig a Párbajhős, ugyanis a High Noon Viktor és a High Noon Varus is olcsóbb egy hétig. Ennek ellenére nem egyszerű a választás, mert augusztus 19 óta jóval drágább lett az RP, mint korábban. Azonban szép skinek kerülhetnek a birtokodba, így amennyiben fájt a fogad valamelyikre, most azért olcsóbban megveheted, így érdemes elgondolkodni a lehetőségen.

AZ ALÁBBI GALÉRIÁBAN MIND A 15 HETI AKCIÓS LOL HŐSKINÉZETET MEGTALÁLJÁTOK PONTOS ÁRRAL ÉS A KEDVEZMÉNY MÉRTÉKÉVEL!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!