Hirdetés

Tudtad-e mikor született meg az Addams Family? Íme a galád család legjobb alkotásai!

Összegyűjtöttük nektek a kortalan polgárpukkasztó család mozgóképes megjelenéseit, jobb és kevésbé elismert műveket.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Charles Addams talán maga sem gondolta, hogy az 1938-as képregénye még nyolc évtizeddel később is hatalmas rajongótáborral rendelkezik majd, sőt mozifilmek mellett sorozatokban is megjelenik a különös család. November 23-ától a Netflixen már nézhetővé vált a Wednesday című széria, melyben a főszerepet, meglepő módon, az Addams család egyik legfiatalabb hölgy tagja, Wednesday kapta. A Tim Burton által rendezett spin-off sorozat első szezonja nyolc epizódból áll, miközben a finálé nagy kérdésére mi is gőzerővel kerestük a választ.

Az elmúlt több, mint nyolcvan év alatt azonban számtalan dolog történt az Addams családdal, mire eljutottunk oda, hogy a kis Wednesdayt beíratták szülei a Nevermore Akadémiára, hogy ismét baljós kalandok közepette találja magát a visszahúzódó leányzó. Az elmúlt évtizedek alatt láthattunk már rajzfilmeket, animációs filmeket, szitkomokat és jó néhány mozifilmet, bár legutóbb nagyvásznon 1991-ben szerepelt a galád pereputty. A famíliát egyébként Gomez Addams, Morticia Addams, Fester bácsi, Lurch, Grandmama, Wednesday Addams, Pugsley és Izé (a fürge kézfej) alkotja, és a megannyi esztendő alatt több oldalukat is megismerhettük a különböző történetek során. Hazánkban is egész sikeressé vált a franchise, de a legnagyobb rajongás az Egyesült Államokban övezte, ott az egyes filmek szereplői még reklámokban is szerepet kaptak az Addams Family kapcsán.

Hogy mit kell tudni az Addams család majd nyolc és fél évtizedes történelméről és alkotásairól? A következő összefoglaló cikkből minden kiderül:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!