CS:GO: Rekordáron bukkant fel a piacon egy AK blue gem

Még hogy a videójátékokból nem lehet megélni...

Láttunk már néhány elképesztő drága CS:GO-skint az elmúlt években. Néha felfoghatatlan, hogy mekkora összegekért cserél gazdát egy-egy darab, már ha egyáltalán gazdát cserélnek. Hiszen a legtöbbször pont a legértékesebb skineket nem hajlandók eladni a tulajdonosai. Volt aki 1,5 millió dollárért sem adta el a blue gem Karambit kését.

Bár ezúttal nem beszélhetünk ennyire bődületesen nagy összegről, a maga több, mint 400 ezer dolláros árával, egy frissen eladó blue gem AK-nak sincs szégyenkezni valója. Igen, jelen pillanatban is eladó egy blue gem AK Case Hardneded MW, StatTrak változatban, 4 db Titan holo matricával és ami még különlegesebbé teszi, hogy a híres-neves 661-es pattern található a skinek, ráadásul a világ jelenlegi legjobb floatjával.

Dán tulajdonosa, Luksusbums, 2021-ben vásárolta a skint, akkor 150 ezer dollárért. Úgy tűnik jó befektetés volt, hiszen ma már valószínűleg jóval többért talál majd magának új gazdát, még ha egyesek szerint a 400 ezer dollár túlságosan magas ár is.

Tekintve, hogy mennyi vagyonos gyűjtő él Kínában, meglepődnénk ha nem ott kötne ki ez a skin is. Mi tagadás, gyönyörű darab és vitathatatlanul értékes, de 160 millió forint mégiscsak 160 millió forint, egyetlen CS:GO-skinért cserébe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!