LoL x Yu-Gi-Oh!: Így festenek "mesekártyákon" a Void hősei

Az Üresség karakterei sem úszták meg a rajongói törődést.

Nem ez az első alkalom, hogy egy League of Legends-játékos úgy döntött, hogy itt az ideje leporolni a Yu-Gi-Oh!-kártyagenerátort, amely segítségével megalkothatóak az egyedibbnél egyedibb lapok. TapLazy9340 a legnagyobb közösségi fórumra töltötte fel ezeket a munkákat, amelyik mindegyikén egy-egy Void-hős, avagy az Ürességből származó karakter szerepel.

Az Üresség

Runeterra történetének egyik legkülönlegesebb helyszínéről van szó, ahonnan eddig összesen kilenc bajnok csatlakozott a népes mezőnyhöz. Konkrétan a Void maga a semmi, amelyet senki sem ismer, senki sem lát, de mégis tudják, hogy létezik. A halandók messziről kerülik a világnak ezen szegletét, az itt lakók azonban törekednek arra, hogy szép lassan a teljes feledés homályába taszítsák a többi birodalmat. K'Sante előtt onnan lehetett felismerni a Void hőseit, hogy lilás alapkinézetük van, emellett rendelkeznek a nevükben aposztróffal, avagy hiányjellel. Ez a trend tört meg a fekete-LMBTQ harcos érkezésével, aki jelenleg a LoL 162. játszható champjének számít.

Kik az Üresség hősei?

  • Bel'Veth, Cho'Gath, Kai'Sa, Kassadin, Kha'Zix, Kog'Maw, Malzahar, Rek'Sai és Vel'Koz

Érdekességek az Ürességről

  • Az Üresség portáljainak kijárata Shurima külső részein találhatóak
  • A Masteres jelvény kifejezetten a Voidot szimbolizálja

  • A Star Guardianok (Csillagörzők) az Üresség alternatív változatával, annak lényeivel harcolnak
  • Van egy olyan skincsalád, amely kifejezetten a Void tematikáját szimbolizálja. Ebbe tartozik a Void Fizz, a Void Bringer Illaoi, a Harbringer Kassadin, a Pre-Void Kassadin, az Overlord Malzahar és a Void Nocturne

Az alábbi galériában tekintsd meg az Üresség LoL-hőseit Yu-Gi-Oh! kártyákként! 

Nektek melyik egyedi kártya a kedvencetek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked van kedvenc hősöd a LoL-ban?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.