Csatlakozz a Frontvonal kihíváshoz és szerezz értékes jutalmakat!

Csatlakozz a Frontvonal kihíváshoz és szerezz értékes jutalmakat!

Egy különleges kihívás, amivel 3D- és 2D-stílusokat szerezhetsz, függetlenül a személyes előrehaladástól! Fejezd be a 2022-es utolsó Frontvonalat stílusosan!

Frontline: Harmadik széria újra elhozza az epikus 30v30 csatákat, hogy ismét hatalmas harcmezőkön zúzhass! Támadj és védj bunkereket, miközben a harci tartalékok arzenálját használva taktikai előnyre teszel szert.  November 25-e és 28-a között egy különleges kihívás alatt 3D- és 2D-stílusokat szerezhetsz.

Frontvonal: Harmadik széria kihívás

A feladat egyszerű: Regisztrálj az alábbi gomb segítségével, gurulj ki a választott VIII-as szintű járműveiddel, és szerezz minél több XP-t. Az elért XP alapján a legjobb 50 játékos megkapja a Frontvonal háromtónusú 2D-stílust, míg a 3 legjobb szorgos XP-gyűjtő jutalma a Kampfgruppe Schneide 3D-stílus lesz bónuszként (csak a Tiger II-n használható).

Csatlakozz a kihíváshoz

Jutalmak

Legjobb 5 játékos: Kampfgruppe Schneide 3D-stílus a Királytigrishez
Legjobb 50 játékos: Frontvonal háromtónusú 2D-stílus

A kihívás

A szerzett XP alapján elért 10 legjobb Frontvonal-csata számít bele az eredménybe

Megkötések:

Frontvonal játékmód
Csak VIII-as szintű járművek

A stílusjutalmak közelebbről

Mindkét stílust megtekintheted galériánkban a fenti fotóra kattintva. Tervezed, hogy megméretteted magad a legújabb Frontvonal kihíváson?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.