Itt van a 2023-as LoL-előszezon egyetlen videóba sűrítve

Itt van a 2023-as LoL-előszezon egyetlen videóba sűrítve

Számos új funkciót kell megszoknia a LoL-osoknak a 2023-as előszezonban.

A 12.22-es League of Legends-frissítés beemelte a kliensbe a 2023-as előszezont, avagy hivatalosan is megkezdődött ezzel egy újabb fejezete a világ legnépszerűbb MOBA játékának. A változások lehet annyira nem tűnnek hangsúlyosnak, mint az előző években, de mindenképpen meg kell szokni a módosításokat még a veteránoknak is. Ezeket a néha már-már idegesítő extrákat sűrítette bele egyetlen videóba egy lelkes idéző, avagy 38 másodperces anyagával jelenleg ő uralja a LoL-nak dedikált legnagyobb közösségi fórumot.

Az Idézők szurdokába bekerültek olyan újdonságok, mint az átdolgozott pingrendszer, amelynek köszönhetően bárki popupokat generálhat azzal, ha jelzi valamelyik nagyobb szörnyet a térképen. Ezek mindenképpen hasznosak az alacsonyabb ELO-kban, ahol a kommunikáció még kezdetleges formában van csak jelen, de a tapasztaltabb idézők számára a sokadik alkalommal frusztráló lehet, hogy mindig rá kell bökni, hogy kell-e vagy nem az adott sárkány, Herald vagy Baron.

Szintén megosztja a közösséget az automatikus némítás, mint egy újabb kikapcsolhatatlan és viselkedést szabályozó funkció. Mostantól nem kell arra várni, hogy a többiek jelentsék a nem megfelelő nyelvhasználatot, a sértő kifejezéseket, a rasszista megnyilvánulásokat, a CAPS LOCK használatát. Ez egy remek dolognak tűnik elsőre, de még elég kiforratlan a rendszer, ezért simán lehet, hogy egy elütésért is jön a figyelmeztetés. Mindezekkel együtt a League of Legends jóval felhasználóbarátabb lett, főleg a kezdőbbek kezét fogja jobban, akik még nem igazán járatosak például a dzsungeles szerepkörben. A Wild Riftből és más MOBA-játékokból összelopkodott átemelt funkciók egyelőre előre lendítik a LoL-t, kíváncsian várhatja már most mindenki, hogy a fejlesztők mit tartogatnak a következő egy évre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik az átalakított pingrendszer?