Banderas újabb maszkos hős bőrébe bújtatná Tom Hollandot

Banderas újabb maszkos hős bőrébe bújtatná Tom Hollandot

Zorro viszont egy kissé kevésbé ismert, mint Pókember, de talán Holland sokakkal meg tudná kedveltetni a fekete szerkós karaktert.

Zorro talán neve keveseknek lehet ismerős, és itt most nem az Egy rém rendes család chippendale fiújára kell gondolni, hanem az álarcos kardforgatóra, aki egy vésett Z betűvel teszi le a névjegyét és jelzi, hogy nem hagyja magára a gyámoltalanokat. A karaktert Johnston McCulley író alkotta meg 1919-ben. Señor Zorro akjának megálmodásánál McCulley számára fontos mintául szolgált Orczy Emma Vörös Pimpernel-je.

Antonio Banderas volt egyébként, aki legutóbb megformálta a nagyvásznon Zorrót, összesen pedig két alkalommal (Zorro álarca & Zorro legendája) bújhatott a hős bőrébe a spanyol színész. Egy interjúban pedig elárulta, hogy még egyszer, utoljára szívesen magára öltené a fekete csuhát, de arról is mesélt, hogy örömmel venné, ha csatlakozna hozzá az Uncharted (ebben pont együtt szerepeltek) és a Spider-Man: No Way Home sztárja, Tom Holland is. Arra, hogy megvalósulhat-e valaha a Zorro folytatása és részt venne-e benne, a következőket válaszolta:

„Igen megfontolnám ezt a lehetőséget, és szerintem szívesen részt vennék benne, miért ne? Pont nem rég mondtam valami ilyesmit valakinek, aki a Zorróról kérdezett. Ha felhívnának, hogy csináljam meg Zorrót, benne lennék, viszont akkor már átadnám a stafétát is.”

De kinek adhatná át vagy kire gondolt Banderas a Zorro-örökséggel kapcsolatban? Nos, a színész nem habozott, rögtön meg is nevezte örökösét, mivel gondolkodás nélkül Tom Hollandot jelölné meg utódjának:

„Tom Holland. Megcsináltam vele az Unchartedet és annyira energikus, illetve szórakoztató figura, megvan benne a kellő szikra is. Szóval miért ne lehetne ő az utódom."

Holland karizmája és atletikussága, valamint jelenlegi népszerűsége minden bizonnyal méltóvá teheti, hogy magára öltse Zorro álarcát is. Mivel azonban a következő években jó néhány Marvel és Pókember film van a láthatáron, Holland menetrendje egyelőre elég sűrűnek tűnik egy Zorro film elkészítéséhez, de ezek után nem lehet tudni mit hoz a jövő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!