Banderas újabb maszkos hős bőrébe bújtatná Tom Hollandot

Zorro viszont egy kissé kevésbé ismert, mint Pókember, de talán Holland sokakkal meg tudná kedveltetni a fekete szerkós karaktert.

Zorro talán neve keveseknek lehet ismerős, és itt most nem az Egy rém rendes család chippendale fiújára kell gondolni, hanem az álarcos kardforgatóra, aki egy vésett Z betűvel teszi le a névjegyét és jelzi, hogy nem hagyja magára a gyámoltalanokat. A karaktert Johnston McCulley író alkotta meg 1919-ben. Señor Zorro akjának megálmodásánál McCulley számára fontos mintául szolgált Orczy Emma Vörös Pimpernel-je.

Antonio Banderas volt egyébként, aki legutóbb megformálta a nagyvásznon Zorrót, összesen pedig két alkalommal (Zorro álarca & Zorro legendája) bújhatott a hős bőrébe a spanyol színész. Egy interjúban pedig elárulta, hogy még egyszer, utoljára szívesen magára öltené a fekete csuhát, de arról is mesélt, hogy örömmel venné, ha csatlakozna hozzá az Uncharted (ebben pont együtt szerepeltek) és a Spider-Man: No Way Home sztárja, Tom Holland is. Arra, hogy megvalósulhat-e valaha a Zorro folytatása és részt venne-e benne, a következőket válaszolta:

„Igen megfontolnám ezt a lehetőséget, és szerintem szívesen részt vennék benne, miért ne? Pont nem rég mondtam valami ilyesmit valakinek, aki a Zorróról kérdezett. Ha felhívnának, hogy csináljam meg Zorrót, benne lennék, viszont akkor már átadnám a stafétát is.”

De kinek adhatná át vagy kire gondolt Banderas a Zorro-örökséggel kapcsolatban? Nos, a színész nem habozott, rögtön meg is nevezte örökösét, mivel gondolkodás nélkül Tom Hollandot jelölné meg utódjának:

„Tom Holland. Megcsináltam vele az Unchartedet és annyira energikus, illetve szórakoztató figura, megvan benne a kellő szikra is. Szóval miért ne lehetne ő az utódom."

Holland karizmája és atletikussága, valamint jelenlegi népszerűsége minden bizonnyal méltóvá teheti, hogy magára öltse Zorro álarcát is. Mivel azonban a következő években jó néhány Marvel és Pókember film van a láthatáron, Holland menetrendje egyelőre elég sűrűnek tűnik egy Zorro film elkészítéséhez, de ezek után nem lehet tudni mit hoz a jövő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!
Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Közvetítések