LoL: Még mindig szidják a világbajnok dzsungelest az elrontott Sújtások miatt

LoL: Még mindig szidják a világbajnok dzsungelest az elrontott Sújtások miatt

Hiába nyerte meg az év legfontosabb és legnagyobb League of Legends versenyét, a közösség továbbra is flame-eli őt.

Óriási meglepetésre a DRX 3-2-re legyőzte a T1-t, azaz Fakeréket a 2022-es League of Legends-világbajnokság döntőjében, így egy újabb együttes ülhetett fel a trónra. A kezdőötösből egyedül BeryL volt az, aki már korábban a magasba emelhette a kupát, a többieknek ez volt az első ilyen alkalom. A koreai bajnokcsapat minden egyes tagja maximálisan odatette magát, de mivel emberekből vannak ők is, egy-egy hiba becsúszik. A közösség szerint Pyosik volt a leggyengébb láncszem, külön videók készültek arról, hogy hibázza el a dzsungeles a Sújtásokat a kritikus pillanatokban. Ezek a misselt képességek váltották ki a "hozzáértőkből" azt a reakciót, amely szidalmazás formájában eluralkodott a legnagyobb közösségi fórumon.

Többször hibázott Pyosik? Igen! Világbajnok lett? Igen! Akkor mi a probléma?

Nem ez az első alkalom, hogy a világ bizonyítottan legjobb csapatából kipécéz valakit a közösség. Tavaly az EDward Gaming felső ösvényesét, Flandre fejére tűztek célkeresztet, ugyanis a kínai idéző Gravesen kívül nem igazán talált olyan karaktert, amivel megállta a helyét a vetélytársak ellen. Ettől függetlenül az EDG legyőzte a DWG KIA-t, amely eredmény önmagáért beszél. Pyosik hasonló cipőben jár, ugyanis néha-néha tényleg előfordult vele, hogy csak nyomozta a táborait, nagyítóval sem találta meg a gankelési lehetőségeket. Ennek ellenére elérte azt, hogy (szinte) kötelezően kitiltsák a Kindredet a DRX ellen, így többször juthatott Kingen kezei közé az Aatrox, amely végül megalapozta az MVP-címet a toposnak.

Pyosik egy minden kétséget kizáróan remek játékos, azonban a legfontosabb pillanatokban meg-megremegett a keze. Szerencsétlenségére hirtelen mindenkiből edző/elemző lett az elmúlt hetekben, akik megmondják a tutit a VB-győztes teljesítményével kapcsolatban. Már-már tragikomikus azt olvasni, amikor a kanapéhuszárok kioktatják a hozzászólások között azt, hogyan is kellett volna neki játszania, valamint rávilágítanak arra, hogy ők jobban dzsungeleznének, mint Pyosik. Remélhetőleg a fiatal ikon ezeket a gyűlölködő és kioktató kommenteket tudja kezelni, így jövőre 100%-os állapotban indulhat majd a címvédésért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!