Ne felejtsd el igényelni jutalmaidat a Battle Pass szezon vége előtt

Ezúton szeretnénk emlékeztetni, hogyan hozhatod ki a legtöbbet 2022 utolsó Battle Pass-szezonjából, mielőtt véget ér.

A Battle Pass IX. szezonja november 30-án hajnali fél kettőkor véget ér, úgyhogy ezúton szeretnénk emlékeztetni, hogyan hozhatod ki a legtöbbet 2022 utolsó Battle Pass-szezonjából, mielőtt véget ér. Ha részt vettél ebben a szezonban, akkor vannak Battle Pass-pontjaid és -tokenjeid, melyeket értékes jutalmakra költhetsz el. 

Mit tegyél a szezon vége előtt

Ha szeretnéd teljesíteni a három fő fejezetet, hogy megszerezd a szezon összes jutalmát, a következő két pontot tartsd szem előtt.

1. Fektesd be az elosztatlan Battle Pass-pontjaidat a nem teljesített fejezetekbe

A IX. szezonban bármilyen sorrendben teljesítheted a fejezeteket, vagyis könnyedén szüneteltethetsz egy fejezetet, hogy egy másikon kezdj dolgozni. Ha anélkül játszol, hogy kiválasztottál volna egy fejezetet, vagy a fejezet szüneteltetve van, tovább gyűjtheted a Battle Pass-pontokat, amelyeket befektethetsz az általad kiválasztott fejezetbe. Mivel az el nem költött Battle Pass-pontjaid a szezon végén elvesznek, itt az ideje felhasználnod őket a remek alap- és megnövelt jutalmakért. Minden fejezethez tartozik egy király progresszív stílus, az Improved Passszal pedig akár a Jutalom turbótöltőt is megszerezheted.

2. Oldd fel a Pontboltot a további jutalmakért

Miután teljesítetted mindhárom fejezet alapjutalom-útvonalát, hozzáférést kapsz a játékbeli bolt egy új jutalomrészlegéhez. Itt elköltheted a szezon során összegyűjtött Battle Pass-pontjaidat a következő jutalmakra:

  • Kötvények
  • 3D-stílusok a Battle Pass előző nyolc szezonjának minden alapjárművére (lásd alább)
  • Egyedi harckocsizó a IV. szezontól

A három fejezetből összesen akár 7500 Battle Pass-pontot is összegyűjthetsz. Költsd el őket, mielőtt a szezon véget ér. Az el nem költött Battle Pass-pontok a szezon végén elvesznek, úgyhogy ne felejtsd el elkölteni őket, ha szeretnéd megkapni a jutalmakat.

Tárgyak tokenekért

A Battle Pass-pontoktól eltérően, amelyek minden szezon végén törlődnek, a Battle Pass-tokeneket egy éven át gyűjtheted. A IX. szezon végén legfeljebb 63 tokened lehet, amelyből 21 az utolsó szezonból szerezhető meg. December 20-án 21 óráig van időd beváltani őket a játékbeli bolt Tárgyak tokenekért szekciójának értékes tárgyaira, köztük prémium járművekre és jutalom felszerelésekre. December 20-a után a tokenek eltűnnek a fiókodból.

Felmerülhet a kérdés, hogy melyik Battle Pass jármű éri meg az árát, így elsősorban az AE Phase I ajánlott, viszont a profi játékosok minden bizonnyal élvezni fogják a Cobrát és a Char Futur 4-et is.

A fenti lejátszási listára kattintva áttekintheted, hogy a gyakorlatban mennyire hatékonyak a Battle Pass harckocsik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.