Far Cry 6: Új DLC, alienek, Stranger Things, Rambo és ingyenes demó

Far Cry 6: Új DLC, alienek, Stranger Things, Rambo és ingyenes demó

A Ubisoft leleplezte, hogy milyen letölthető extra tartalmat készítettek a Far Cry 6-hoz, valamint azt is, hogy mit tartalmaz az ingyenes frissítés.

Az újrajátszhatóság szinte végtelen világába kalauzolja el a játékosokat hamarosan a Far Cry 6 első nagy DLC-je, a Lost Between Worlds. Megnyitott portálokon keresztül fedezhetitek Yarának azon arcát, amelyet eddig még sosem láthattatok. Ezen kívül érkezett még egy hatalmas ingyenes frissítés, amely visszacsábíthatja a játékosokat újra a veszélyekkel teli szigetvilágba.

Mit tartalmaz az ingyenes frissítés?

  • Stranger Things, Rambo és Danny Trejo crossovereket, avagy három különleges küldetést
  • Guerilla Mode-ot, amely még magasabb fordulatszámra pörgeti az akciót
  • A kísérőállatok már utazhatnak az autókban is, emellett új interakciókat is kaptak az amigók
  • Fejlesztik a New Game+ módot
  • Ingyenes demót, azaz free trialt biztosítanak azoknak, akik nem rendelkeznek a játékkal. Az első néhány akcióért nem kell fizetnie senkinek
  • A Completionist Aid segítségével sokkal jobban követhető lesz Yara feltérképezése, az előrehaladást nagyon hasznos grafikákon láthatjátok
  • Négy új loadout helyet kap minden főhős, még több felszereléssel vethetitek bele magatokat a pusztításba

A Lost Between Worlds DLC december 6-án jelenik meg, 19,99 dollárért lehet majd megkaparintani. Kifejezetten sok extra órával kecsegtet a portálok feltérképezése, a rifteken keresztüli ugrálás, fejlődés, valamint a vadonatúj szuperképességek elsajátítása. Mindezekhez kristálykinövésekkel rendelkező ellenfelek és fegyverek társulnak, így tényleg olyan lesz majd belevetned magad Danny kalandjaiba, mintha egy teljesen új játék lenne előtted.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted már az FC6-ot?